Osmaneli'ye 2 milyon hibe

Osmaneli'ye 2 milyon hibe

Osmaneli Belediyesinin, Bilecik ilinin tüm Sebze/Meyve fide üretimini karşılayacak modern iklimlendirme özellikli sera projesi BEBKA tarafından onaylandı.

A+A-

Osmaneli Belediyesince kurulan Osmaneli Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooparatifi ve Osmaneli Belediyesi tarafından hazırlanan kadın istihdamına yönelik ve ilimizin tüm Fide ihtiyacını karşılayacak proje ilçe tarımına büyük katkı sağlarken, 25 kadın girişimcinin 250 kadın girişimci istihdam etmesinide sağlıyacak. Hibeye esas tutarı 3.104.000-TL olan projemiz ilçemize ve kadın girişimcilere hayırlı olsun. Projemiz BEBKA projeleri arasında Bursa, Eskişehir ve Bilecik’te ilk 4 proje arasına girerken, en fazla hibe alacak olan projede oldu.

Belediye Başkanı Münür Şahin Proje yöneticisi Abdullah Tetik ve proje ekibi Selin Pektaş, Melek Sivri ve Kadın Girişimciler Kooparatifi Başkanı Mefaret Göbekçi ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Başkan Şahin ayrıca BEBKA Genel Sekreteri ve Yönetim Kuruluna, Bilecik Koordinatörüne ve ekibine de teşekkür etti.

Projenin ortakları Osmaneli Belediyesi, Osmaneli Kadın Girişimciler Kooparatifi, Projenin İştirakcileri; Bilecik İşkur İl Müdürlüğü, Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nede projeye ilgileri ve destekleri için teşekkür eden başkan Şahin, “tarımda çok önemli bir eksiklik olan fide üretimi gerçekleştirmekle çiftcilerimize büyük bir destek sağlamış olacağız” dedi.

Bu haber toplam 17988 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.