OSMANELİ’YE 100 KONTENJAN AYRILDI

OSMANELİ’YE 100 KONTENJAN AYRILDI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik İlinde daha önceleri Abbate markası ile üretim yapan ve sonra kapanan tesisleri satınalan Karasi Holding bünyesindeki Karesi Tekstil AŞ yönetim kurulu üyesi ve Fabrika Müdürü Kenan Kaya'yı ziyaret etti.

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik İlinde daha önceleri Abbate markası ile üretim yapan ve sonra kapanan tesisleri satınalan Karasi Holding bünyesindeki Karesi Tekstil AŞ yönetim kurulu üyesi ve Bilecik Fabrika Müdürü Kenan Kaya'yı ziyaret etti.
İlk etapta 500 kişi istihdam edecek Karesi Tekstil AŞ Bilecik Tesislerinde hızlı bir yenileme ve makina montaj çalışmaları devam ediyor. Osmaneli İlçesinden de ilk etapta 100 kadın ve erkek işçi alacak olan şirketi ziyaret ederek bilgi alan ve görüşmelerde bulunan başkan Şahin müracaatlar için Osmaneli Belediyesinde ofis oluşturdu.
Osmaneli'den Karesi Tekstil AŞ şirketinde çalışmak isteyenlere servis imkânı da sağlanacak. Özellikle tekstil konusunda deneyimli çalışanların öncelikle istihdam edileceği şirket için Osmaneli Belediyesinde müracat formu doldurulacak. Müracaatçılar Karesi Tekstil AŞ şirketine belediye tarafından topluca götürülecek.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ziyarette yaptığı açıklamada; “Her gün bir yeniliğin ortaya çıktığı sektörde, gelişmeyi ve büyümeyi kendine hedef edinen firmanın alanında uzman kadrosu, ileri teknoloji üretim ekipmanları ve istikrarlı ilerleyişi ile sektörün öncü kuruluşları arasında tercih edilen bir firma olarak öne çıkmıştır. Karasi Holding bünyesinde 4.200 kişi istihdam etmektedir",
Yönetim Kurulu üyesi Kenan Kaya'ya ilgisi ve ilçemize destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.  Başkan Şahin Kenan Kaya'ya Lefke Bezi ve yöresel ürünlerden oluşan seti hediye etti.
osmaneliye-100-kontenjan-ayrildi-2.jpg


Bu haber toplam 4465 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.