OSMANELİ'NİN ÜRÜNLERİ ONLİNE SATILACAK

OSMANELİ'NİN ÜRÜNLERİ ONLİNE SATILACAK

Osmaneli'nin yöresel ürünleri internet ortamında satışa sunulacak. PTT A.Ş. tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve Türkiye’nin milli e-ticaret...

A+A-

Osmaneli'nin yöresel ürünleri internet ortamında satışa sunulacak. PTT A.Ş. tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve Türkiye’nin milli e-ticaret platformu olma hedefiyle yola çıkan ePttAVM.com  aracılığıyla Lefke Bezi, Osmaneli Ayva Lokumu başta olmak üzere birçok yöresel ürün ve el işi ürünler Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılacak. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada “ PTT Başmüdürümüz Serhat Bozkurt ve değerli PTT müdürlerimiz Osmaneli Belediyesi ile PTT’nin yeni hizmeti e-ticaret konusunda bilgilendirmede bulundular. Epttavm.com adresinde hizmet veren PTTAVM’nin Osmaneli Belediyesi Yöresel Ürünleri’ne vereceği destek neler olabilir masaya yatırıldı.
Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi ürünleri; Lefke Bezi, Lefke Takı,Tesbih, Maket Evler,Folklorik Bebekler, Bez bebekler, Yakma Tablolar, Salça, Ayva Lokumu, Vakulanmış Kuru sebze ve meyve, içmeler tesisimizin rezervasyonu, karpuz ve diğer meyveler, toz biber, kekik, nane, tarhana, bulgur, erişte vb ürünleri PTTAVM kanalı ile e ticareti kullanmak suretiyle yapacak. Belediyemiz ürünlerini PTT Kargo ile müşterilerine ulaştıracak.
E-ticaret, Belediyemiz şirketi tarafından gerçekleştirilecek. Gerekli alt yapının oluşturulmakta olduğu PTTAVM e ticaret sisteminde Osmaneli ürünleri değer kazanacak. Sistemin her iki kuruma hayırlı olmasını diliyorum”dedi.


Bu haber toplam 2019 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.