OSMANELİ’NİN PARLAYAN YILDIZLARI  YAŞI KÜÇÜK FUTBOLU BÜYÜK CEM PAUN

OSMANELİ’NİN PARLAYAN YILDIZLARI YAŞI KÜÇÜK FUTBOLU BÜYÜK CEM PAUN

Osmaneli Haber Gazetesi olarak bu günden itibaren, Osmaneli’de yetişen, Osmaneli’de futbol oynayan veya herhangi bir spor dalında başarılı olan gençlerimizi...

A+A-

Osmaneli Haber Gazetesi olarak bu günden itibaren, Osmaneli’de yetişen, Osmaneli’de futbol oynayan veya herhangi bir spor dalında başarılı olan gençlerimizi haber yapacağız. Osmaneli’nin değerlerini gün yüzüne çıkartmaya çalışacağız.

Bugün sizlere 1308 Osmaneli Belediyespor’da futbol oynayan, Takımın alt yapısından yetişmiş, genç yaşına rağmen oynadığı futbolla hocalarının beğenisini kazanmış olan 2000 doğumlu Cem Paun’u anlatmaya çalışacağız.

cem-paun-(1).jpg

Cem Paun; Osmanelili emekli bir babanın 5 çocuğundan en küçüğü. Küçük yaştan itibaren futbola olan merakı ve sevgisi, onu çocuk yaşta Osmanelispor’un alt yapısına yönlendirmiş. Osmanelispor alt yapısında göstermiş olduğu başarı onu daha çocuk yaşta A takımına yükseltmiş. 2015-2016 futbol sezonunda A takım ile maçlara çıkmaya başlayan Cem Paun, zaman zaman yedek kalsa da, A takımda tutunmayı başarmış. 2016 – 2017 Futbol sezonunda 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecik 1. Amatör Kümede 7. Hafta sonunda Liderliğini devam ettirirken, hiç gol yemeden rakiplerine 27 gol atarken, bu 27 golün 8’inde Cem Paun’un imzası var. Genç yaşına rağmen, takımının sağ ve sol açık mevkiinde oynayıp gol bölgelerinde etkili olması, onun geleceğinin de parlak olacağının bir göstergesi olmaktadır. Gazetemizi ziyaret eden Cem Paun; “yaklaşık 6-7 yıldır futbol oynuyorum ve futbolu çok seviyorum. Şu anda 16 yaşındayım. Lise 3 sınıfta okuyorum. A takıma yükseldiğim günden beri, başta ailem olmak üzere, hocalarımdan ve takım içerisindeki ağabeylerimden çok büyük destekler gördüm, halen de görmeye devam ediyorum. Hem okulumu hem de futbolu devam ettirmek istiyorum. Osmanelili ve Osmaneli’de yetişmiş bir futbolcu olarak hedefim profesyonel olmak, üst liglerde oynamak ve Milli Formayı giymek. Tabi ki memleketim olan Osmaneli’yi her zaman her yerde en iyi temsil etmek istiyorum. Bu nedenlerden dolayı da hocalarımın gösterdiği program dâhilinde her zamankinden daha çok çalışıyorum. Osmaneli’de yetişmiş ben ve benim gibi futbolcu arkadaşlarımın da artık kabuklarını kırıp, Osmaneli dışına açılmaları gerektiğine inanıyorum. Tabi ki bu da çok çalışmaktan ve kendimizi geliştirmekten geçiyor. İnşallah bu arzularımızı çok çalışarak ve daha güzel futbol oynayarak bir gün yerine getireceğiz” dedi.

1308 Osmaneli Belediyespor’un 16 yaşındaki futbolcusu Cem Paun’u bir de takımının teknik direktörü olan Sedat Memiş’e sorduk. Teknik Direktör Sedat Memiş Cem Paun için, “Cem bizim genç oyuncularımızdan bir tanesi. Öğrenmeye çok istekli bir futbolcumuz. Her antrenmanda ve her maçta üstüne bir şeyler koyarak devam ediyor. Cem hem kendisinin hem de bizim koyduğumuz hedeflere yavaş yavaş, öğrene öğrene geliyor. Daha önceleri de belirttiğim gibi, bizim amacımız sadece takımımızın şampiyon olması değil. Hedeflerimizin başında Cem gibi genç kardeşlerimizi yetiştirmek, üst liglere futbolcu kazandırmaktır. İlerleyen haftalarda şans vereceğim başka genç futbolcularım da var.  Amatör takımlarımızı alt yapılarıyla birlikte iyi organize edip, birer futbolcu fabrikası haline getirerek yetişen futbolcuları yukarılara göndermeliyiz ki, Türk Futbolu dışa bağımlılıktan kurtulsun. Cem kardeşimizde böyle çalışmaya, gayret göstermeye devam ettiği müddetçe, önü açık olan futbolcularımızdan birisidir” dedi. 

cem-paun.jpg

Bu haber toplam 5691 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum