OSMANELİ’NİN HUZURU BİZLERE EMANET

OSMANELİ’NİN HUZURU BİZLERE EMANET

Osmaneli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Osmaneli merkezinde ve Osmaneli’nin giriş ve çıkışlarında yaptıkları uygulamalar ile Osmaneli ilçesinin huzurlu...

A+A-

Osmaneli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Osmaneli merkezinde ve Osmaneli’nin giriş ve çıkışlarında yaptıkları uygulamalar ile Osmaneli ilçesinin huzurlu bir kent olması için çalışıyorlar. Osmaneli Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri, özellikle Osmaneli’nin girişlerinde gerek trafik, gerekse vatandaşların GBT sorgulamalarını sık sık yaparak, huzuru sağlıyorlar. Periyodik olarak her hafta yapılan kontrollerde, vatandaşların kimliklerini kontrol edip GBT’lerini sorgulayan polislerin vatandaşlara güler yüzlü davranmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. 

Kimlik kontrolü yapan polisler de, “Bizler vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden 24 saat boyunca görevdeyiz. Osmaneli ilçemizin huzuru da, rahatı da bizlere emanet. Şunu da özellikle belirtmek istiyoruz ki, var olan OHAL kapsamı vatandaşlarımızın yaşamlarında herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermese de, vatandaşlarımızdan ricamız kimliksiz hiçbir zaman gezmesinler. Üzerlerinde kimliklerini belirleyici bir belgeyi muhakkak bulundursunlar. Kimliksiz gezmenin suç olduğu, özellikle OHAL kapsamında kimlik kontrollerinin daha sık yapıldığı bir zamanda, zorluklarla karşılaşmamaları açısından kimlik bulundurmalarını rica ediyoruz” dediler.


Bu haber toplam 2155 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.