OSMANELİ’NİN GURUR TABLOSU

OSMANELİ’NİN GURUR TABLOSU

Merkezi 15 Bin, Köyleri ile birlikte 22 Bin nüfuslu bir ilçe olan Osmaneli, Spor alanında başarıdan başarıya koşuyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür...

A+A-

Merkezi 15 Bin, Köyleri ile birlikte 22 Bin nüfuslu bir ilçe olan Osmaneli, Spor alanında başarıdan başarıya koşuyor. 

u13.jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 2014 yılında Belediye Başkanlığına seçilmesinden sonra başlayan spor hamlesi, Osmaneli’ye birçok spor dalında Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları getirdi.  Kurulan 1308 Osmaneli Belediyespor kulübü çatısı altında 17 branşta spor yapılan kulüp’te 2017-2018 sezonunda Futbol dalında 1308 Osmaneli Belediyespor başarıdan başarıya koşuyor. 

u14.jpg
Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginde ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibi Bilecikspor’a 11 puanlık bir fark atarak 2017-2018 Futbol ligi Şampiyonluğunu ilan eden A takımı, şimdide ilimizi BAL liginde temsil edebilmek için Bozüyük Vitraspor maçına hazırlanıyor. Ligde kalan son üç haftayı idman olarak değerlendiren 1308 Osmaneli Belediyespor’un Şampiyon A takımı, bundan sonra oynayacağı her maçı, Vitraspor maçının bir taktiği olarak görüyor. 

u15.jpg
1308 Osmaneli Belediyespor kulübü çatısı altında özellikle alt yapılara büyük bir önem veriliyor. Futbol’da U11-12, U14, U15, U17 ve U19 olmak üzere beş yaş gurubunda 150’den fazla sporcu barındıran 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü, Osmaneli’li gençlere verdiği önemi ortaya koyuyor. 

u17.jpg
U11-12 yaş gurubundaki futbolcular ligleri bitmesine rağmen antrenmanlarını aksatmadan devam ettiriyorlar. U14 takımı finalde kaybederek Bilecik 2. Si oldular. U15 takımı 2017-2018 sezonunu Şampiyon olarak tamamladı. U17 ve U19 takımları ise, devam eden liglerinde geçtiğimiz hafta itibariyle Lider durumda bulunuyorlar. U17 ve U19 takımları da 2017-2018 sezonunda Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak guruplarında yer alıyorlar. 

Amaçlarının Sporun her dalında başarıyı yakalamak ve Osmaneli’nin gençlerine spor yaptırmak olduğunu söyleyen 1308 Osmaneli Belediyespor’un Onursal Başkanı ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Ülkemizin ve Milletimizin geleceğinin daha sağlam bir zemine oturması için, geleceğimizin büyükleri olan şimdiki çocuklarımızı her yönden çok iyi yetiştirmeliyiz.

Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kollamak, onları hem milli hem de manevi yönden en iyi şekilde donatmalıyız. Bu işin en güzel şekilde yapılmasının yolunun da spordan geçtiğini biliyoruz. Onlara sadece sahalarda ve salonlarda spor yaptırmıyoruz. Onların eğitimleri ile de yakından ilgilenerek, onları vatanını ve milletini seven, büyüklerini sayan birer fert olarak hayata hazırlıyoruz. 

1308 Osmaneli Belediyespor Kulübümüzün Futbolda A takımı Şampiyon oldu. Alt yapılarımızda U14 takımımız 2. Oldu. U15 takımımız Şampiyonluk kupasını Osmaneli’ye getirdi. U17 ve U19 takımlarımız da şu anda devam eden liglerinde Şampiyonluğun en büyük favorisi durumundadırlar. Bizler bu çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Yine Taekwondo dalında Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonları çıkarmış bir kulüp ve ilçe olmanın gururunu yaşadık. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz.

Göreve geldiğim günden bu yana üzerinde en çok durduğum konu sporda alt yapı sistemini kurmaktı.  Bunu da başardığımıza inanıyorum. Osmaneli ilçemiz spor alanında en iddialı ilçedir. Her branşta şampiyon olacak sporcu ve takımlarımız mevcuttur. Biz bütün sporcularımızla gurur duyuyoruz. Çünkü bu evlatlarımız yarınların büyükleri olarak, bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaklardır. Küçük yaşta aldıkları vatan ve millet sevgisi, milli ve manevi değerler ile her konuda çok başarılı olacaklardır. Ben buna yürekten inanıyorum. Çalışmalarımızı bu yönde daha da kapsamlı bir hale getirerek devam ettireceğiz. Osmaneli’li hemşehrilerimden tek ricam çocuklarını spora göndersinler” dedi.

1308 Osmaneli Belediyespor Kulübünde 17 branşta yaklaşık 500’den fazla sporcunun yetişmesi konusunda gece gündüz çalışan yönetici ve hocalara da teşekkür eden Başkan Şahin, “Başta Kulüp başkanımız ve yöneticilerimiz olmak üzere bütün hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Çünkü onlar yaptıkları işlerde büyük fedakarlıklar gösteriyorlar. Gece gündüz demeden kulüp için, sporcular için koşturuyorlar. Özverili bir şekilde çalışan kulüp yöneticilerimiz ve hocalarımız spor alanında Osmaneli ilçemizi bir numara konumuna getirdiler” dedi. 

osmaneli’nin-gurur-tablosu.jpg

Bu haber toplam 5997 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum