OSMANELİ’NİN EN ESKİ ESNAFI AZAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

OSMANELİ’NİN EN ESKİ ESNAFI AZAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin düzenlediği 6. Kariyer günleri kapsamına katkı olarak Bileick Meslek Yüksek okulu tarafından planlanarak hayata geçirilen...

A+A-

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin düzenlediği 6. Kariyer günleri kapsamına katkı olarak Bileick Meslek Yüksek okulu tarafından planlanarak hayata geçirilen İlimizin eneski esnaf ve üreticilerine, BŞEÜ Rektörlüğü, Bilecik TSO ve Bilecik Esnaf Odaları birliği tarafından teşekkür belgesi verildi. 
Osmaneli ilçesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası sicil kaydında 1 Numara ile Osmaneli’nin en eski esnaflarından olan Mehmet Azapoğlu’da Teşekkür belgesi aldı. Bilecik Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Aydın Yıldız, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in de katıldığı törende Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin’in elinden teşekkür belgesini alan Mehmet Azapoğlu, “Günümüz itibariyle Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odasına kayıtlı en eski esnaf olarak bu belgeyi bizlere layık görenlere teşekkür ediyorum.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ömrümüz vefa ettiği sürece esnaflığımızı layıkıyla yapmaya devam edeceğiz” dedi. Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız’da yaptığı açıklamada; “İlçemizin yaşayan en eski esnafı olarak Teşekkür belgesi alan Mehmet Azapoğlu abimizi kutluyorum. O ve onun gibi esnaf ağabeylerimiz her zaman genç esnaflarımıza örnek olmuşlardır, olmayada devam ediyorlar.  Kendisine bundan sonraki esnaflık hayatında da bol ve bereketli işler ve kazançlar diliyorum” dedi. 

92f12e28-1da8-46ae-9b13-635959ec70b5.jpg

 

Bu haber toplam 2506 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum