OSMANELİ'NİN DIŞARIYA AÇILAN KAPISI AĞDAĞ İNŞAAT

OSMANELİ'NİN DIŞARIYA AÇILAN KAPISI AĞDAĞ İNŞAAT

Osmaneli İlçesinin dışarıya açılan kapılarından birisi olan AĞDAĞ İnşaat, Türkiye'nin birçok yerinde kurmuş olduğu ve halen kurmakta olduğu fabrikalar...

A+A-

Osmaneli İlçesinin dışarıya açılan kapılarından birisi olan AĞDAĞ İnşaat, Türkiye'nin birçok yerinde kurmuş olduğu ve halen kurmakta olduğu fabrikalar ile takdir toplamaya devam ediyor. 
Türkiye'nin bir çok ilinde, Türkiye'nin tanınmış sanayi kuruluşlarının fabrika inşaatlarını yapan Merkezi Osmaneli ilçesinde bulunan AĞDAĞ İnşaat'ın Osmaniye Kadirli ilçesinde Şenpiliç firmasına yapacağı fabrikanın temellerini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi attı.

Geçtiğimiz günlerde Ekonomi Bakanı tarafından temeli atılan Şenpiliç fabrikasının İnşaat işini üstlenen Ağdağ İnşaat Yöneticisi Turan Ağdağ gazetemize yaptığı açıklamada; "Biz AĞDAĞ İnşaat olarak genellikle büyük fabrika inşaatları yapmaktayız. Bugüne kadar Türkiye'nin birçok ilinde ve ilçesinde dev firmaların fabrikalarını inşaa ettik. Osmaneli'nin ismini Türkiye'nin birçok yerinde duyurduk, bundan sonra da duyurmaya devam edeceğiz. Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından temelleri atılan Şen Piliç firmasının fabrikasında 30 Bin Metrekare kapalı alan olmak üzere büyük bir fabrika inşaatına başlamış bulunmaktayız. Fabrika inşaatının başında yeğenimiz olan İnşaat mühendisi Yılmaz Ağdağ bulunmaktadır. AĞDAĞ inşaat olarak Osmaneli ilçemizin ismini Türkiye'nin birçok yerinde taşımanın ve tanıtmanın gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz işlerimizin hepsinden alnımızın akıyla çıkmanın onurunu yaşıyoruz. Her gittiğimiz il ve ilçede Osmaneli'li olduğumuzu da büyük bir guru ile söylüyoruz. Osmaneli ilçemize bir nebzede olsa katkı yapabiliyorsak, Osmaneli'nin tanıtımına yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize" dedi. 

osmanelinin-disariya-acilan-kapisi-agdag-insaat-(1).jpgosmanelinin-disariya-acilan-kapisi-agdag-insaat-(2).jpgosmanelinin-disariya-acilan-kapisi-agdag-insaat-(3).jpgosmanelinin-disariya-acilan-kapisi-agdag-insaat-(4).jpg

osmanelinin-disariya-acilan-kapisi-agdag-insaat-(5).jpg

Bu haber toplam 5843 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.