OSMANELİ’NE BİR SAĞLIK TESİSİ DAHA

OSMANELİ’NE BİR SAĞLIK TESİSİ DAHA

Osmaneli sağlık hizmetlerinde yeni Toplum Sağlığı Merkezi yatırımı ile daha gelişmiş ve daha fazla olanaklara sahip olacak. Sağlık Bakan Yardımcısı...

A+A-

Osmaneli sağlık hizmetlerinde yeni Toplum Sağlığı Merkezi yatırımı ile daha gelişmiş ve daha fazla olanaklara sahip olacak. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'in büyük çabaları, Belediye Başkanı Münür Şahin'in ısrarla takip ettiği ve arsa yerinin Osmaneli Belediyesince temin edilerek sağlık bakanlığına tahsis etmesi sonrası ihale edilen toplum sağlığı merkezi yatırımında yer teslimi tamamlandı, inşaat bu hafta sonuna kadar başlıyacak.
Harfiyat işi Osmaneli Belediyesince yapılacak olan Toplum Sağlığı Merkezi inşaatını yüklenen firma belediye başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ederek inşaatın aşamaları hakkında bilgi verdiler. Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Münür Şahin bir açıklamada bulundu. Başkan Şahin açıklamasında; 
“Osmaneli açısından çok değerli olan yatırım ile hastahanemize 200 metre yürüyüş mesafesinde yeni bir sağlık tesisine kavuşmuş olacağız. İlçemizde doktor sayısı en az 10 doktor daha artacak. Hahanemize ve Toplum Sağlığı Merkezimize yapılacak yatırımlar ile tıbbi cihazların ve ekipmanın sayısıda artmış olacak. Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum. Toplum Sağlığı Merkezimizi hastahanemizin bitişiğine yapacaktık. Uzlaşmayla bedelini ödeyerek almak istedğimiz bu alanın sahipleri çok seçkin insanlar olmalarına rağmen arsayı satmadıkları gibi, birde dava açarak kendilerine daha fazla kazanç sağlamayı hedeflediler. Bu düşüncede olanlar yüzünden Osmaneli gecmişte çok yatırım kaybetti. Onları arsanın gerçek sahipleri anne ve babalarının kemiklerini sızlatan bu davranışları nedeniyle Osmaneli halkı adına kınıyorum. Çok hayır dua alacakları bir davranış için Allah onlara tekrar telafi etme fırsatını verir inşallah.
Unutmayalım mülkün asıl sahibi âlemlerin rabbi olan Allah'tır. Yarın hesap gününde Allah hepimizi hesabını kolay verenlerden eylesin. Allah geçici olarak sahip oldukları mülkün peşine düşerek, servetin esiri olarak Kamunun, halkın yararına yatırımları engelleyenleri ıslah etsin" dedi.

 


Bu haber toplam 2148 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum