Osmaneli’ne 4’üncü etap TOKİ geliyor

Osmaneli’ne 4’üncü etap TOKİ geliyor

Osmaneli’nde, ‘İlk Evim’ projesi kapsamında 287 TOKİ konutunun sahibi belirlenirken kuradan çıkmayanlar için Osmaneli Belediyesi’nden gönüllere su serpen bir açıklama geldi.

A+A-

Osmaneli’nde, ‘İlk Evim’ projesi kapsamında 287 TOKİ konutunun sahibi belirlenirken kuradan çıkmayanlar için Osmaneli Belediyesi’nden gönüllere su serpen bir açıklama geldi. Osmaneli’nde gerçekleşmesi planlanan 4. etap TOKİ çalışması için 55 bin m2 arsa tahsisinin yapıldığı belirtilerek, “Yakında müjdeyi vereceğiz inşallah” denildi. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Kurada konut çıkmayanlar üzülmesin. Osmaneli Belediyesi olarak 55.000 m2’lik alanın 4. TOKİ projemiz için TOKİ İdaresine devrini gerçekleştirdik. Bu alanda da 400 konut için her şey hazır. TOKİ Projemizle 400 konutu daha ilçemizde gerçekleştireceğiz. Yine Tekke Tepesi civarında TOKİ ile çalıştığımız planlama ile ilk evim ilk arsam projesini de hayata geçireceğiz. Osmaneli için en büyük sorun olan konut ihtiyacı TOKİ projeleri ve özel sektör gruplarımızın yatırımları ile çözeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

osmaneline-4uncu-etap-toki-geliyor1.jpg

Bu haber toplam 6925 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.