Osmaneli'ne 2 yeni fabrika

Osmaneli'ne 2 yeni fabrika

Osmaneli OSB’de iki büyük yatırımın temelleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla atıldı.

A+A-

Osmaneli OSB’de iki büyük yatırımın temelleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla atıldı. Temeli atılan Akgün Seramik’te 1000 kişinin, güneş Enerjisi alanında panel ve ekipman üretecek AYDE Alüminyum A.Ş. yeni tesislerinde ise 250 kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor. 

Osmaneli’ne gerçekleştirilen yeni yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Münür Şahin, desteklerinden ötürü Bakan Dönmez ve Bakan Varank’a teşekkür etti. Münür Şahin, “Her zaman ilçemize destek olan ve önem veren iki değerli bakanımıza Osmaneli hakkı adına teşekkür ediyoruz. İnşallah daha bir çok yeni projeler, yeni yatırımlar ve müjdeli haberler vereceğiz.

Osmaneli İlçemize yatırımları İçin Akgün Seramik A.Ş. ve AYDE Alüminyum A.Ş. şirketlerimize çok teşekkür ediyoruz. Osmaneli Belediyesi olarak ilçemize yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 3560 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.