Osmaneli'ne 15 milyon Euro’luk yeni yatırım

Osmaneli'ne 15 milyon Euro’luk yeni yatırım

Osmaneli’nde faaliyet gösteren ODÖKSAN A.Ş. tarafından 15 milyon Euro değerinde yeni yatırım yapılacağı bildirildi.

A+A-

Osmaneli’nde faaliyet gösteren ODÖKSAN A.Ş. tarafından 15 milyon Euro değerinde yeni yatırım yapılacağı bildirildi. Bahse konu yatırımla birlikte şirketin 500 olan çalışan sayısının 1000 kişiyi geçmesi planlanıyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Elginkan Holding ve Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen ile bir araya geldi. Elginkan Holding’in Osmaneli’nde bulunan ODÖKSAN A.Ş. tarafından yapılacak yeni yatırımın değerlendirildiği toplantıda ODÖKSAN A.Ş. Genel Müdürü Ali Toloğlu ve İdari İşler Müdürü Rasim Tekin yer aldı.

odoksandan-15-milyon-euroluk-yeni-yatirim1.jpg

Belediye Başkanı Münür Şahin, ODÖKSAN’ın yapacağı 15 milyon Euro’luk yatırımın ilçe için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, Osmaneli Belediyesi’nin gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Başkan Şahin, yeni yatırımla artacak çalışan sayısı dolayısıyla şirketin ilçede bulunan arsasına konut yatırımı yapılacağını belirterek, “ODÖKSAN’ın eğitim alanında bulunan arsası okul yapılmak üzere belediyemize tahsis edilecek. Kreş, restorasyon işleri, park ve yaşlı bakımevine destek olacaklar. Eğitime bilgisayar desteği sağlayacaklar” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum