Osmaneli'nde kaybolan çocuk Sakarya'da bulundu

Osmaneli'nde kaybolan çocuk Sakarya'da bulundu

Osmaneli'nde kaybolan konuşma engelli 9 yaşındaki Efe Fedai Yıldırım, Sakarya'da bulundu.

A+A-

Osmaneli'nde kaybolan konuşma engelli 9 yaşındaki Efe Fedai Yıldırım, Sakarya'da bulundu. Osmaneli Emniyetine yapılan ihbar sonrası harekete geÇen Osmaneli Emniyeti kayıp Efe'nin son olarak Sakaya'ya giden minübüste bulunduğunu ve otogarda indiğini tespit etti. Sakarya Otogarında görevli zabıtanın  küçük Çocuğu emniyete teslim etmesi sonucu Efe ailesine kavuşmak üzere Osmaneli Emniyetince gönderilen bir ekiple ilçemize getirildi.

Osmaneli halkının tümünü sokaklara döken ve herkesin Efe'yi aramak için seferber olmasıyla ilçede yaşanan tedirginlik çocuğun bulunmasıyla yerini büyük bir mutlulağa bıraktı.

Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; "Efe'nin kaybolması sonrası Osmaneli halkının, emniyet müdürlüğünün, jandarma komutanlığının, Afad müdürlüğünün, Osmaneli Belediyemiz ekiplerinin, Kaymakamlık çalışanlarının, Siyasi Partilerimizin, Sivil Toplum Örgütlerinin birlik ve beraberlik içinde kayıp Efe'yi bulmak için gösterdiği olağanüstü çabaya çok teşekkür ediyoruz.

Efe'yi Sakarya giden minübüste gördüğünü söyleyen kardeşimize, Sakarya Otogarında Efe'yi Emniyete teslim eden zabıta memuruna ve Osmaneli Emniyet Müdürlüğümüze özel teşekkür ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Bu haber toplam 2981 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.