OSMANELİ’Lİ VATANDAŞLARIMIZ UNUTMUŞ OLABİLİR

OSMANELİ’Lİ VATANDAŞLARIMIZ UNUTMUŞ OLABİLİR

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ORHAN UĞUR "OSMANELİ’Lİ VATANDAŞLARIMIZ UNUTMUŞ OLABİLİR. BİZ BİR KEZ DAHA HATIRLATALIM DEDİK."

A+A-

İyi Parti Osmaneli ilçe Başkanı Orhan Uğur   24 haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin erken tarihe alınmasını  baskın seçim olduğunu belirterek  bunun  sebebinin ,İyi Partinin Türkiye genelinde hızlı ve güçlü bir şekilde yükselişinin önüne geçmek  İktidar partisi ve YSK’nın İyi Parti'nin seçime girmesine engellemek olduğunu ve bir diğer sebebininse ülke ekonomisinin kötüye gidiş olduğunu vurguladı.

İyi Parti'nin ülke genelinde olduğu gibi Osmaneli'de de erken veya baskın yapılacak bütün seçimlere ilçe teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi.

Parti binasında yaptığı açıklamada İyi Parti İlçe Başkanı Orhan Uğur yerel siyaset üzerine de açıklamalarda bulundu. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e ve  Ak Parti İlçe Teşkilatına sorduğu 8 soruya 15 gün geçmesine rağmen cevap gelmemesine Osmaneli’li vatandaşlarımızın dikkate alınmadığın göstergesidir dedi.

İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur  basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı."Bir önceki basın açıklamamızın üzerinden sadece 15 gün geçti,bu kısa sürede,Türkiye gündeminde alınan erken seçim kararı ile siyaset hız kazanmıştır. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan baskın seçimin alınma kararının sebebini İyi Partinin Türkiye genelinde hızlı ve güçlü bir şekilde yükselişi  olarak görüyoruz. İktidar partisi ve YSK’nın  partimizi seçime sokmama hamleleri üzerine, CHP’den demokrasi  adına  Cumhuriyet  tarihine örnek olabilecek bir şekilde gelen hamle ile iktidarın, partimizi seçime sokmama çabaları boşa çıkmıştır.

Partimiz Osmaneli ilçemizde 14 Aralık 2017 tarihinde teşkilatlanmıştır.Ülke genelinde ise  aynı  tarihte 66 il’de teşkilatlarını kurmuştur. Elimdeki  alındı belgesi de bunun kanıtıdır. Buradan da  gazetemiz aracılığı ile bu belgeyi kamuoyu ile paylaşıyorum. Bu zamandan 6 ay sonrası da 14 Haziran 2018 tarihidir.Partimiz yasalara göre 14 hazirandan sonra yapılacak olan bütün seçimlere katılabilme hakkını kazanmıştır. Fakat sizinde takip ettiğiniz gibi, partimizin seçime girmemesi  için iktidar partisi her yolu denemiştir.Yüce Allah ımızın takdiri ve yardımı ile bu oyunlar bozulmuştur.

Partimize ve genel başkanımız sayın Meral Akşener’e yapılan  bu haksızlık ve zulümlerin takdirini Osmaneli’li  hemşehrilerimize bırakıyoruz.

Bu seçimlerin erkene alınmasının ikinci nedeni ise ülke ekonomisinin çok kötü olduğu, esnafımızın kepenk kapattığı, işçi ve emekçi kardeşlerimizin geçim sıkıntıları çekip  ay sonunu getiremez duruma geldiği, çiftçi  vatandaşlarımızın üretim giderlerinin çok yüksek olduğu ve ürettikleri ürünleri pazarlayamaz hale geldikleri için alelacele, yangından mal kaçırır gibi erken seçim kararı alınmasına sebep olmuştur.

Yine sayın Cumhurbaşkanı erken seçimin Vatana ihanet olduğunu, kendisine her sorulduğunda beyan etmesine rağmen, baskın seçim kararı almıştır.

Partimiz ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de her türlü, adına ne derseniz deyin erken veya baskın yapılacak bütün seçimlere ilçe teşkilatımız hazırdır.Osmaneli’ de Allah’ın izni ile İYİ partimizi  Osmaneli’li  hemşehrilerimizin teveccühü ile  sandıktan birinci parti olarak çıkartacağız.

Bir önceki yapmış olduğumuz basın açıklamamızda Osmaneli Belediye Başkanı sayın Münür  Şahin’e ve AK Parti İlçe Başkanlığına 8 adet sorumuz olmuştu. Aradan 15 gün geçmesine rağmen Osmaneli’li   vatandaşlarımız adına sormuş olduğumuz sorulara cevap gelmemiştir. Sayın başkan ve ilçe teşkilatı sorulara cevap vermemesinin bizlere göre 2 sebebi vardır.Birincisi sormuş olduğumuz sorular doğru olduğundan cevap verememektedirler.

İkincisi ise bizleri ve Osmaneli’li vatandaşlarımızı kaileye veya dikkate almamaktadırlar.

Ben yaptım oldu havası ile gitmektedirler.Sayın başkan sorularımıza cevap vermesede,bizler Osmaneli’li vatandaşlarımızın hakkını ve hukukunu savunmaya devam edeceğiz.

1-) Sayın başkan Osmaneli nüfusumuz 50 bin rakamına hangi tarihte ulaşacaktır?

2-) 2014 yerel seçimlerinde vermiş olduğunuz otogar vaadiniz, bilboardlar da çok güzel ihtişamlı gözüküyordu. Şimdi yapmış olduğunuz otogar ile benzerliği  var mıdır ?

3-) Selimiye köyünde bulunan, belediye sanayi  alanı olarak oluşturduğunuz arazilere 2016 kasım ayında BİEN seramik kazmayı vuracak demiştiniz.Bu alanda fabrikalar ne zaman faaliyete geçecek ?

4-) TAYRAŞ fabrikası 500 kişi istihdam edecek diye gazeteye başlık attırmıştınız, bu açıklamanızda diğerleri gibi havada mı kalacak ?

5-) 2014 seçimleri öncesi bilbordları süsleyen renkli afişler vardı,bunları Osmaneli’li vatandaşlarımız unutmuş olabilir. Biz bir kez daha hatırlatalım dedik. Bu vaadleri Osmaneli Belediye Başkanı sayın Münür Şahin söyledi ama vermiş olduğu vaatlerle yapmış olduğu hizmetlerinin birbiriyle uzaktan veya yakından hiçbir alakası yoktur.

6-) Osmaneli Belediyesi  personellerinden bazı şahıslar,sosyal medya hesabından,teşkilatımıza ve genel başkanımıza itaafen, gerçekle bağdaşmayan sözler ve hakaretler sarf etmektedir. Sayın başkan bu şahıslar hakkında gereken neyse yapmanı beklemekteyiz eğer sizler yapmazsanız bizler gerekeni yapacağız.

Bizler iktidara geldiğimizde şeffaf bir belediyecilik ve iktidar uygulayacağız. Sayın başkana da iki önerimiz var. Bunlardan biri Bilecik ve Bozüyük'te örneği olan oda başkanları,dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları ilçemizin önde gelenlerinin oluşturduğu kent konseyinin kurulmasını istiyoruz.Burada ilin ve ilçenin sorunları tartışılır neler yapılmasının gerektiği konuşuluyor. İkincisi ise Halk Günü haftanın bir günü Belediye başkanı halkın sorunlarını, isteklerini dinliyor ve ona göre işlemler yapıyor.Sayın başkanımız ben yaptım oldu havasından çıkarsa çok daha iyi işler yapar. Hep beraber yapmış oluruz."

Bu haber toplam 3030 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum