OSMANELİLİ HANIMLAR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

OSMANELİLİ HANIMLAR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Osmaneli Belediyesi  tarafından organize edilen program ile Osmanelili hanımlar 8 Mart Dünya  Kadınlar...

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Osmaneli Belediyesi  tarafından organize edilen program ile Osmanelili hanımlar 8 Mart Dünya  Kadınlar Gününü kutladı.
Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda düzenlenen Kadınlar Günü programına İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı ve eşi Elif Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin ve eşi Tomris Şahin, AK Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney başta olmak üzere çok sayıda Osmanelili hanımefendi katıldı.

osmanelili-hanimlar-8-mart-dunya-kadinlar-gununu-kutladi-(2).jpg

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptı. Başkan Şahin, konuşmasında “Kadınlar, bizim bu hayattaki en değerli varlığımız. Ailelerimizin direği, hayat dostlarımız. Aynı zamanda çocuklarımızın da geleceğe emin adımlarla bakabilmesi, onların en güzel şekilde yetiştirilmesi için annelik gibi kutsal bir görevi üstlenen kıymetli şahsiyetlerdir. Her başarılı erkeğin arkasında muhakkak bir kadın vardır. Buna bütün samimiyetimle inanıyorum. Bugün bu program vasıtasıyla da sizlerin, tüm Osmanelili hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin aynı zamanda Osmaneli Belediyesi’nin hanımlara yönelik birtakım projeleriyle ilgili müjde de verdi. Kadınlar için yapılacak olan Spor ve Yaşam Merkezi yine bayanlara özel yüzme havuzu gibi birçok projenin yakın zamanda hayata geçirileceğini duyurdu.

osmanelili-hanimlar-8-mart-dunya-kadinlar-gununu-kutladi-(4).jpg
Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı da Osmanelili hanımların Kadınlar Gününü kutlayarak dinimizde kadının önem ve değerine değindi.
Programa konuşmacı olarak katılan Uzman Klinik Psikolog Didem Uçak, kadınların maddi, manevi ve duygusal ihtiyaçları hakkında bilgi vererek kadın psikolojisi ve aile hayatı içinde kadının statüsüne değinen bir konuşma yaptı.
Programın diğer konuşmacısı Avukat Özlem Kıral, toplumda ailenin çok kutsal bir müessese olmasına rağmen son yıllarda boşanma vakalarının fazlaca arttığından ve bunun da oldukça üzücü olduğundan bahsetti. Aynı zamanda bekar olsun evli olsun kadın hakları konusunda da Osmanelili hanımları bilgilendirdi.
Osmanelili hanımların da büyük bir ilgiyle dinlediği program çiçek ve plaket takdimiyle sona erdi. 

 

osmanelili-hanimlar-8-mart-dunya-kadinlar-gununu-kutladi-(5).jpgosmanelili-hanimlar-8-mart-dunya-kadinlar-gununu-kutladi-(3).jpg

 

Bu haber toplam 4793 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.