OSMANELİ’Lİ BABA OĞUL MARATONCULAR

OSMANELİ’Lİ BABA OĞUL MARATONCULAR

Osmaneli’de esnaflık yapan, aynı zamanda yıllardan beri maraton koşan Cengiz Turgut, bundan sonra 1308 Osmaneli Belediyespor çatısı altında yarışmalara...

A+A-

Osmaneli’de esnaflık yapan, aynı zamanda yıllardan beri maraton koşan Cengiz Turgut, bundan sonra 1308 Osmaneli Belediyespor çatısı altında yarışmalara katılarak, Osmaneli’yi temsil edecek.

Kırk beş yaşında olan Cengiz Turgut 24 yıldan beri Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde yapılan maraton yarışlarına ferdi olarak katılıp Osmaneli’yi temsil etti. 19 Yaşındaki oğlu Tarıkcan Turgut’u da kendisi gibi maratoncu yetiştiren Cengiz Turgut, birçok yarışa da oğlu ile birlikte katılıp, oğluyla koştu. Osmaneli Belediye Başkanını ziyaret eden Cengiz Turgut, kendisine destek olan, 1308 Osmaneli Belediyespor bünyesine katan Başkan Münür Şahin’e teşekkür etti. Cengiz Turgut, “Yıllardır ferdi olarak yarışmalara katıldım ve Osmaneli ilçemizi temsil ettim. Sağ olsun başkanımız bize destek çıktı ve 1308 Osmaneli Belediyespor kulübünden hem benim hem de oğlumun lisanslarını çıkarttı. Bundan sonraki yarışmalarda Osmaneli ilçemizi 1308 Osmaneli Belediyespor forması altında temsil edeceğim. Göreve geldiği günden beri spora ve sporcu kardeşlerimize verdiği desteklerden dolayı Belediye başkanımız Münür Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi. 
4 Mart 2017 Cumartesi günü Antalya’da oğlu Tarıkcan ile birlikte katılacağı Runanatolia maratonuna gitmeden önce Cengiz Turgut’u makamında kabul eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de, “Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin ve çocuklarımızın her yönden en iyi şekilde yetişmeleri için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Osmaneli’ye kazandırdığımız spor salonları, halı sahalar ve diğer tesisler hep gençlerimiz ve çocuklarımız içindir. Cengiz kardeşimizde bu yaşında çok büyük bir efor gerektiren maraton sporunu yapıyor. Bugüne kadar ferdi olarak yarışmalara katılmış. Bundan sonra 1308 Osmaneli Belediyespor kulübümüz bünyesinde yarışmalara katılacaktır. Ben uzun yıllardır uzun mesafe koşu yarışlarına katılan ve ilçemizin adını ülkemizin çeşitli yerlerinde duyuran Cengiz Turgut’a teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisi gibi oğlunu da sporcu olarak yetiştirmesinden dolayı kutluyorum. Kendisine ve oğluna bundan sonra her türlü desteği vereceğimizi de açıklıyorum” dedi. 

 

Bu haber toplam 5635 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.