OSMANELİ’DEN, MİLLETVEKİLİ YAĞCI’YA ZİYARET

OSMANELİ’DEN, MİLLETVEKİLİ YAĞCI’YA ZİYARET

24 Haziran seçimlerinde Osmaneli halkının da büyük destekleri ile, Ak Partiden Bilecik Milletvekili seçilen Selim Yağcı’ya, Osmaneli Belediye Başkanı,...

A+A-

24 Haziran seçimlerinde Osmaneli halkının da büyük destekleri ile, Ak Partiden Bilecik Milletvekili seçilen Selim Yağcı’ya, Osmaneli Belediye Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Üyesinden hayırlı olsun ziyareti. 

milletvekili-selim-yagci-ziyareti-(2).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ile birlikte, Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın Bilecik’te bulunan irtibat bürosunda kendilerini ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, başarılı çalışmaları ile Osmaneli’ye büyük hizmetlerde bulunan Belediye Başkanı Münür Şahin’e yapmışl olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; “Belediye Başkanlığım döneminde daima birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarda bulunmuştuk. Osmaneli ilçemize son dört yılda büyük hizmetler ve yatırımlar geldi. Dolayısıyla Osmaneli ilçemizin çehresi değişti. Ayrıca 24 Haziran seçimlerinde büyük bir efor sarf ederek, partimizi Osmaneli’de farkla birinci parti yapan hem Sayın Belediye Başkanımıza, hem ilçe başkanımıza ve İl Genel Meclisiüyemize, belediye meclis üyelerimize ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah Razı olsun. Bundan sonra da Osmaneli ilçemize hizmet etmeye, yatırımları getirmeye devam edeceğiz. Teşkilatımızla ve Belediye Başkanımızla el ele hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

milletvekili-selim-yagci-ziyareti.jpg

Ziyarette Milletvekili Selim Yağcı’ya Osmaneli’nin yağlı boya tablosunu hediye eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de; “24 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan yoğunluk nedeniyle Sayın Milletvekilimizi bugün ziyaret edebildik. Öncelikle kendisine, Partimize ve Bilecik’imize hayırlı olsun. Allah vekilimizi yeni seçildiği görevinde utandırmasın. Bizler bugüne kadar Osmaneli’ye vermiş olduğu desteklerinden dolayı Sayın Vekilimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da kendileri bizim Ankara’daki en büyük destekçimiz olacaktır. Osmaneli ilçemize hizmet etmek, yeni yatırımlar getirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 7148 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.