OSMANELİ’DEN KATAR VE DUBAİ’YE İHRACAT

OSMANELİ’DEN KATAR VE DUBAİ’YE İHRACAT

Sürekli eğitim merkezinde üretilen ürünler Katar ve Dubai'ye pazarlanıyor. El işi Lefke bezi dokuma ve Lefke bezinden üretilen kolye ve takı setleri Arapların...

A+A-

Sürekli eğitim merkezinde üretilen ürünler Katar ve Dubai'ye pazarlanıyor. El işi Lefke bezi dokuma ve Lefke bezinden üretilen kolye ve takı setleri Arapların ilgisini çekmeyi başardı. En son Show Tv'de  Zahide Yetiş'le programında görücüye çıkan Lefke bezi takıları izleyenler tarafından da büyük ilgi duydu.

zahide-yetis-lefke-bezi-lefke-takisi.jpg

Programdan sonra yoğun siparişlerden dolayı telefonlar kilitlendi. Lefke takı sosyal medya hesapları birden binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Bu gelişmelerle beraber katar ve Dubai’ye ürün pazarlayan bir iş adamı tarafından 3000 adet sipariş verildi.

zahide-yetis-lefke-bezi-lefke-takisi-2.jpg
Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen Tarihi Lefke Bezi ve Lefke bezinden üretilen ürünlerin hayli rağbet görmesi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde Tarihi Lefke Bezi, hediyelik eşyalar ve açtığımız diğer kurslarda eğitim gören kursiyerlerimizin hepsi birer usta oldular. Özellikle Osmanelili bayanların katıldığı kurslar sonucunda, hepsi birer meslek sahibi oldular. Vermiş olduğumuz kursların semerisini almaya başladık. Osmaneli’de Tarihi Lefke Bezinden üretilen takı setleri Katar ve Dubai gibi ülkelere pazarlanmaya başladı. Tarihi Lefke bezinin dokunması ve Lefke bezinden üretilen ürünlerin daha seri bir şekilde üretimini yaparak, iç ve dış piyasadan gelen talepleri karşılamaya çalışacağız. Sürekli Eğitim Merkezimizde üretilen bu ürünler, Osmaneli ilçemizin tanıtımını yaparken, ilçemize de önemli ölçüde maddi girdi sağlamaktadır. Başta Gülay Durak Hocamız olmak üzere Sürekli eğitim merkezimizde bu ürünleri üreten Bayanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

zahide-yetis-lefke-bezi-lefke-takisi-3.jpg

 

Bu haber toplam 3775 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum