OSMANELİ’DEN FENERBAHÇE’YE 3 TRANSFER DAHA

OSMANELİ’DEN FENERBAHÇE’YE 3 TRANSFER DAHA

1308 Osmaneli Belediyespor atletizm sporcularından Eren İp, Furkan Apak, Abdülkerim Akdaş Fenerbahçe atletizm takımına transfer oldular.

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor atletizm sporcularından Eren İp, Furkan Apak, Abdülkerim Akdaş Fenerbahçe atletizm takımına transfer oldular. Fenerbahçe atletizm koordinatörü Hakan Beceren, Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin, Atletizm hocası Sercan Ocak ve1308 Osmaneli Belediye Spor yönetimi ile bir araya geldi.

Örnek Alt yapı kulübü olan ve 18 branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor üst liglere, ülkemizin güzide takımlarına ve Milli takımlara sporcu vermeye devam ediyor. Belediye Başkanı Münür Şahin; “Fenerbahçe Spor Kulübü Atletizm takımına verdiğimiz üç sporcuya başarılar diliyoruz. Ailelerini, değerli hocalarımızı ve yöneticilerimizi kutluyoruz.

Tesisleşmeye, eğitici kadromuza büyük önem veriyoruz. Her yıl tesis sayısını ve kalitesini arttırıyoruz. Çok değerleri hocalarımızla çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkarken, onları milli değerlerine bağlı, iyi eğitim almış, örnek insanlar olarak topluma kazandırıyoruz.

Milli Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüklerimiz, Emniyet ve Jandarma, Diyanet İşleri, BŞEÜ -OMYO vb kurumlarla sürekli işbirliği ile spora yön veriyoruz. Atletizm takımımızdan üç sporcumuzu izleyerek transfer eden Fenerbahçe Spor Kulübü ve Atletizm Koordinatörü Hakan Beceren’e teşekkür ediyoruz. Değerli Hocamız Sercan Ocak özveriyle bu gençleri ailelerinin destekleri ile yetiştirdi. Hocamıza, ailelerine ve yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Her branşta başarıları sürdürebilir kılarak çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz”dedi.

Bu haber toplam 2622 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.