Osmaneli'de yılın ilk günü pozitif vaka yok

Osmaneli'de yılın ilk günü pozitif vaka yok

Temmuz Ağustos aylarında Bilecik İlinin en çok Korona Virüs vakasının rastlandığı ilçe olan Osmaneli’de, vaka sayıları her geçen gün azalırken, 2021 yılının ilk gününde Osmaneli’de Pozitif vakaya rastlanmadı.

A+A-

pozitif-vaka1.jpg

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; Uzun süre sonra ilk kez “bugün pozitif çıkan vaka olmadı”.Kurallara uyduğumuzda başarabileceğimizi bir kez daha gördük. Bugünkü güzel tablo kesinlikle bizi rahatlatmasın. Zira en ufak bir ihmalle eski sayılara tekrar dönüleceğini hepimiz anladık.

En azından Osmaneli halkına kurallara uyduğu ve bugünkü güzel tabloyu oluşturduğu İçin teşekkür ediyoruz. Ve aşağıdaki tabloyu sizlerle bugünün anısına paylaşıyoruz. Tablodaki Hastalar geçmiş günlerden gelen pozitif vakalardır.

OSMANELİ GÜNLÜK KORONA VİRÜS TABLOSU (01.OCAK.2021 CUMA).

Bugün Çıkan Pozitif Vakalar 0 (SIFIR),

Evde İzlenen Pozitif Vakalar 42 kişi,

Hastahanede Takip Edilen Pozitif Vakalar 5 kişi

Karantina Altına Alınan Toplam Kişi Sayısı 91 kişi

Ağır Hasta Sayısı. 0 (sıfır)

Osmaneli halkı olarak maske, mesafe, temizlik ve birbirimizi ziyaret etmeme, kalabalığa girmeme, sokağa çıkma yasaklarına uyma ve de mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmama kurallarına uyduğumuzda covid -19 riski en alt seviyeye inecek. Bugün moralimiz düzeldi, önümüzdeki günlerinde aynı olması bizlerin elinde.

Doktorlarımıza ve tüm Sağlıkçılarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun, Allah onlara güç kuvvet versin. Bu süreçte bir çok kardeşimizi, hemşerimizi kaybettik. Günde 3-4 kardeşimizi covid-19 illetinden ötürü kaybettiğimiz günleri yaşadık. Ölenler bizlerin onlara hastalığı bulaştırmamızın sonucu öldüklerini unutmayalım. Haklarını inşallah bizlere helal etmişlerdir.

Covid-19’dan ölen kardeşlerimize, hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Tedavi gören hemşerilerimize Allahtan şifa diliyoruz. Lütfen gevşemeyelim, birbirimizi uyaralım, bugün başardık, her gün başaralım ve kimse covid-19 olmasın, yakınlarımızın acısını ve pişmanlığını yaşamayalım” dedi.

Bu haber toplam 22891 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler