OSMANELİ’DE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

OSMANELİ’DE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı istişare toplantısına katıldı. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet...

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı istişare toplantısına katıldı. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Ak Parti Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı toplantının açış konuşmasını İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi yaptı.

osmaneli’de-istisare-toplantisina-katildi-(2).jpg

Başkan Göbekçi Milletvekili Eldemir’e ve bütün katılımcılara hoş geldiniz diyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra söz alan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de 4 yıldan bu yana Osmaneli’ye yapılan hizmetler ve yatırımlar konusunda partililere bilgi verdi ve desteklerinden dolayı Milletvekili Halil Eldemir’e teşekkür etti. Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’de konuşmasında önce ülke ve Dünya gündemi ve 2018 bütçesi hakkında bilgi verdi. Osmaneli İlçesi ve köylerine yapılan Eğitim, Ulaştırma, Baraj, Gölet, Sağlık, Turizm, Sanayi, Tarım vb yatırımlar konusunda açıklamalarda bulundu.

osmaneli’de-istisare-toplantisina-katildi-(1).jpg

TOKİ, Şehir içi bölünmüş yol, Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Bandırma YHT Hattı, Tarım Kredi Kooperatifi hizmetleri, Soğucakpınar, Ağlan, Göynük Suyu, Kızılöz baraj ve göletleri, Balaban İlköğretim Okulu, Çok Programlı Lise, Kız Öğrenci Yurdu, İmam Hatip Orta Okulu, Anadolu Lisesi güçlendirmesi, Jandarma, Emniyet Binası yatırımları, Arıtma Tesisi, Kanalizasyon sistemi, Sanayi Parselleri, Spor Tesisleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisleri, Mezbaha, Paketleme Tesisi, Hal Binası, vb. yatırımları hakkında bilgi verdi.

osmaneli’de-istisare-toplantisina-katildi-(3).jpg

Özellikle Tarım konusunda Osmaneli sorunlarını çözme planlarını da açıklayan Milletvekili Eldemir 2019 seçimlerine bugünden hazırlanıldığını belirterek, seçimlerin Türkiye’nin istikrarı açısından önemini ifade etti. 

osmaneli’de-istisare-toplantisina-katildi-(4).jpg

Bu haber toplam 1817 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.