OSMANELİ’DE İFTAR AÇACAK

OSMANELİ’DE İFTAR AÇACAK

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKAN YARDIMCISI OSMANELİ’DE İFTAR AÇACAK

A+A-

Osmaneli Belediyesi Ramazan ayı boyunca, mahalle iftarlarını, 9 Haziran Cumartesi günü, Osmaneli Belediyesi Sakarya Düğün Salonunda vereceği büyük iftar ile tamamlayacak. 
Osmaneli Belediyesi 9 Haziran Cumartesi günü bütün Osmanelililerin davetli olduğu büyük iftar programı ile Sakarya düğün salonunda ağırlayacak. Ezan ve Kur’an okumada dünya birincisi olan hafızların da katılacağı iftar programının konukları Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş ile Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olan Ak Parti Bilecik eski Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz olacak.
İftar sonrası Osmanelili çiftçiler ile Sakarya Düğün Salonunda bir toplantı yapacak olan Bakan Yardımcısı ve Genel Müdür, Osmanelili çiftçilerin sorunlarını ve önerilerini dinleyecek. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “9 Haziran Cumartesi günü Sakarya Düğün Salonumuzda organize edeceğimiz büyük iftar programımız ile, mahalle iftarlarımızı tamamlamış olacağız. Göksu düğün salonumuzda her akşam verdiğimiz iftar yemeklerimiz ramazan ayı sonuna kadar devam edecektir. Bilindiği üzere Osmaneli ilçemiz bir Tarım kentidir. Büyük iftarımızda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Daniş ile birlikte, Hemşehrimiz, Ak Parti Bilecik eski Milletvekilimiz ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz Sayın Fahrettin Poyraz beyi ağırlayacağız. İftardan sonra Osmanelili çiftçi hemşehrilerimiz ile birlikte Sakarya düğün salonumuzda Bakan Yardımcımız ve Genel Müdürümüzle bir toplantı organize ettik. Osmaneli Belediyesi olarak organize ettiğimiz bu toplantıda, istedik ki Osmanelili çiftçilerimiz sorunlarını ve tarım ile ilgili önerilerini Sayın Bakan Yardımcımıza ve Sayın Genel Müdürümüze birinci ağızdan anlatsınlar. Osmaneli ilçemizi her alanda olduğu gibi Tarımda da bir numara yapmak için, belediye başkanlığı olarak her imkânı devreye sokmaya ve her imkândan çiftçilerimizi faydalandırmaya çalışıyoruz. Sayın Bakan Yardımcımızın ve Genel Müdürümüzün Osmaneli’ye kadar gelerek çiftçilerimizi dinleyecek olmaları Osmaneli açısından büyük bir getirisi olacaktır. Bütün Osmanelili hemşehrilerimizi 9 Haziranda organize edeceğimiz büyük iftar programımıza davet ediyorum. Özellikle çiftçilikle uğraşan hemşehrilerimizin de iftar sonrası programımıza katılmalarını istirham ediyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 1836 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum