OSMANELİ’DE HUZURLU EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

OSMANELİ’DE HUZURLU EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal başkanlığında Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı. 

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal başkanlığında Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı. 
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne bağlı Osmaneli Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci ve akademisyenlerine yönelik huzurlu ve güvenli bir eğitim-öğretim ortamı oluşturulmasının amaçlandığı ve asayış, güvenlik, ulaşım ve barınma ile ilgili gündem konularıyla bazı kararların alındığı toplantıda;
2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde ilçede ve Osmaneli Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde huzurlu eğitim ortamının devam ettirilmesi amacıyla alınacak tedbirler, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve öğrencilerin ulaşım, barınma konularının beraberinde, okullar, yurtlar ve çevresi için alınan güvenlik, asayiş ve trafik tedbirleri hakkında da detaylı bilgiler ele alınarak değerlendirmeler yapıldı.

Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı'na Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal başkanlığında, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Öcal Ersoy, Osmaneli Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Ahmet Fevzi Savaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, İlçe Gençlik Spor müdürü Şener Öner ve Yüksekokulu temsilen öğrenciler katıldı.

osmanelide-huzurlu-egitim-toplantisi-yapildi-1.jpg


Bu haber toplam 4201 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.