Osmaneli'de bir dost eli

Osmaneli'de bir dost eli

Son yıllarda ülkemizde uygulanan şiddet artarken, Osmaneli merkezli bir dernek Hayvanlara Dost elini uzatmaya devam ediyor.

A+A-

Son yıllarda ülkemizde uygulanan şiddet artarken, Osmaneli merkezli bir dernek Hayvanlara Dost elini uzatmaya devam ediyor. 

İstanbul’da kurulan, daha sonra merkezini Osmaneli ilçemize taşıyan DOST Hayvanları Koruma Derneği Türkiye’nin neresinde olursa olsun, ihbar üzerine, sakatlanan, yaralanan ve şiddet gören hayvanları Osmaneli’de kurdukları hayvan barınağına getirerek tedavilerini yapıyor. Osmaneli Haber Gazetesi olarak Dost Hayvanları koruma derneği başkanı Adem Gündüzü, 4 Ekim Dünya sokak hayvanlarını koruma gününde ziyaret ettik. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Gündüz, barınaklarının daha yarım olduğunu söyleyerek; “Barınağımızın bulunduğu alanda yaralı hayvanların tedavileri ve ameliyatları için bir yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda resmi kurumlardan özellikle Bilecik Valimizden yardım bekliyoruz. Bizler kamu adına çalışan bir derneğiniz. Yapmış olduğumuz faaliyetleri tamamen derneğimiz imkanları çerçevesinde yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin hangi ilinden olursa gelen ihbarlar üzerine, yaralı, hasta veya şiddet görmüş hayvanları alarak barınağımıza getirip tedavilerini yapıyoruz. Bizlere bugüne kadar ki çalışmalarımızda yardımcı olan kamu kurum ve kuruluşlarına, başta Osmaneli Belediyesi olmak üzere çevre belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

DOST Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Adem Gündüz ile yapmış olduğumuz röportajı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

Bu haber toplam 25500 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.