OSMANELİ’DE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI

OSMANELİ’DE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Mart ayı sonuna yaklaştığımız bu günlerde, havaların ısınması ile birlikte Osmaneli Belediyesi, şehir merkezinde bahar temizliği başlattı. Akşam...

A+A-


Mart ayı sonuna yaklaştığımız bu günlerde, havaların ısınması ile birlikte Osmaneli Belediyesi, şehir merkezinde bahar temizliği başlattı. 

7a7995aa-56e7-4d9a-a910-84ce99a5e475.jpg
Akşam saatlerinde Osmaneli Belediyesi itfaiye araçları ile Osmaneli’nin ana caddelerini yıkayarak temizliğe başladı. 23 Mart Perşembe akşamı başlayan Bahar temizliğinde, Mustafa Kemalpaşa Caddesi, Zafer Sokak ve Sakarya Caddesi belediye ekiplerince yıkanarak temizlendi. Bahar temizliğinin devam edeceği, diğer cadde ve sokaklarında yıkanarak Osmaneli’nin bahara tertemiz bir şekilde gireceğini söyleyen Başkan Münür Şahin, “Osmaneli’de belediye hizmetlerimizi devam ettirirken, diğer yandan da temizlik işlerini yapıyoruz. Havaların ısınması ile birlikte, cadde ve sokaklarımızda kıştan kalma çamur ve tozların temizlemesine başladık. Yakın bir zamanda bütün Osmaneli’yi baştan aşağıya yıkayarak vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan arındırmış olacağız” dedi. 


Bu haber toplam 2045 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.