OSMANELİ ZİRAAT ODASI MAKİNA PARKINI GENİŞLETİYOR

OSMANELİ ZİRAAT ODASI MAKİNA PARKINI GENİŞLETİYOR

Osmaneli Ziraat Odası Başkanlığı ve Yönetim Kurulu, göreve geldikleri günden bu yana, Osmaneli Ziraat Odasının çehresini değiştirdi.

A+A-

Osmaneli Ziraat Odası Başkanlığı ve Yönetim Kurulu, göreve geldikleri günden bu yana, Osmaneli Ziraat Odasının çehresini değiştirdi. Çiftçilere sunulan hizmetleri her geçen gün artıran Osmaneli Ziraat Odası, yeni bir makine ile çiftçilerin işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. 
Osmaneli Ziraat odası başkanlığı tarafından ikincisi alınan katı gübre dağıtma makinesinin Beşevler köyünde çiftçilere tanıtım programına Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Ziraat odası Başkanı Orhan Uğur ziraat odası yönetim kurulu üyeleri ile çiftçiler katıldı.    

osmaneli-ziraat-odasi-makina-parkini-genisletiyor-1.jpg
Ziraat odalarının en önemli amacının çiftçilerin menfaatlerini korumak olduğunu söyleyen Oda Başkanı Orhan Uğur, "Bizim tek amacımız var oda vatan, hürriyet ve ekmektir. Osmaneli ziraat odamızın ekipman parkına 3 tonluk bağ bahçe arası için ikinci katı gübre dağıtma makinesini alarak bir yenisini ilave ettik. Bu hizmetlerimizin sonu demek değildir. Çiftçilerden aldığımız paraları onlara geri döndürmekle ilgili bir hadisedir. Ekipman parkımıza imkânlarımız dâhilinde çiftçilerimizin rahat tarım yapabilmeleri için yeni makineler almaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin eğitimi bizler için çok önemli. Bu manada başta kadın çiftçilerimiz olmak üzere tüm çiftçilerimize tarım ürünleri ve hayvancılık alanında her türlü eğitimi ve desteği vermeye devam edeceğiz. Amacımız tecrübe ile teknik bilgiyi bir araya getirerek ürünlerimizin kalitesini arttırmak" dedi.

Başkan Uğur; “Katı gübre dağıtma makinesinin alımında büyük emekleri olan Osmaneli Kaymakamımız Sayın Yüksel Ünal’a tüm çiftçilerimiz, yönetimim ve şahsım olarak teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Yüksel Ünal ise Osmaneli için tarım ve hayvancılığın önemli olduğunu söyledi. Oda Başkanı Orhan Uğur’un ve yönetiminin çalışmalarını yakından takip edip takdirle karşıladıklarını belirten Ünal, tarım ve hayvancılığın daha da gelişmesi için devlet olarak her zaman çiftçinin yanında olacaklarını kaydetti.


Bu haber toplam 2395 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.