"OSMANELİ YÜKSELİŞİNİ VE BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRECEKTİR”

"OSMANELİ YÜKSELİŞİNİ VE BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRECEKTİR”

31 Mart Yerel seçimlerinde Osmaneli ilçesinde Bağımsız Belediye Başkanı seçilen Münür Şahin, gündemi sarsacak açıklamada bulundu. Başkan Şahin açıklamasında; “2014-2019...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinde Osmaneli ilçesinde Bağımsız Belediye Başkanı seçilen Münür Şahin, gündemi sarsacak açıklamada bulundu. Başkan Şahin açıklamasında; 
“2014-2019 Döneminde ilçemizde sağladığımız birlik ve beraberlikle tüm siyasi partilerimizin, tüm meclis üyelerimizin, tüm sivil toplum örgütlerinin ve tüm halkımızın katılımları ile yarattığımız "Osmaneli Milliyetçiliği" sayesinde Osmaneli'nde inanılmaz değişikliği hep birlikte gerçekleştirdik.
Geçmişte bölünmüşlük, siyasi çekişmeler ve dışarıdan Osmaneli'ne yön verme girişimleri Osmaneli'ne hep zarar vermişti. Kendi siyasi egolarını ve bulundukları konumları koruma gayreti içinde olanların Osmaneli'ne verdiği zararları hep birlikte yaşadık. Unutmayalım, hayatta her konum, her mevki geçicidir. Geçmişte ele geçirdikleri mevkileri kullanarak topluma şekil vemeye çalışanların, bu mevkileri terkettiklerinde düştükleri acınacak durum ders alınmalıdır.
31.Mart yerel seçimleri biteli bir aylık süre oldu. Halk neticede bir tercih yaptı. Her kes bu tercihe saygı duymalıdır. Osmaneli halkını cezalandırmak, Osmaneli'nin hakkı olan kaynakları başka yerlere yöneltmek doğru bir yaklaşım değildir. Osmaneli halkı bilinçli ve zekidir. Kendini Osmaneli halkının üzerinde görenler dersini almıştır. Osmaneli halkının tekrar kalbini, gönlünü kazanmak isteyenler Osmaneli halkını cezalandırmak yerine gönlünü tekrar kazanacak politikalar üretmek zorundadır.
2019-2023 Dönemi Osmaneli için büyüme ve yükseliş dönemi olacaktır. Tüm siyasi partilerimize, tüm sivil toplum örgütlerine ve tüm halkımıza düşen görev birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedeflerine varmaktır. Unutmayalım Osmaneli, Osmaneli halkı tarafından ileriye götürülecektir. Osmaneli'nin yükselişini, büyümesini Osmanelililerden başka kimse düşünmez. Osmaneli halkı seçimlerdeki tercihleri nedeniyle cezalandırlılacak halk değildir.
Osmaneli; yaşam kalitesini arttırmak, turizmde öne çıkmak, tarımda yeni ürünlere ve yeni pazarlara yönelmek, sanayi ile büyümek hedeflerine birlik ve beraberlik içinde varacaktır. Osmaneli halkı bu hedeflere ulaşmada, kendine yardımcı olanlarıda, kendine engel olmaya çalışanlarıda takip edecek zekâya ve görüşe sahiptir. Unutmayalım seçimi kazananı ve kaybedeni yoktur. Seçimde halk kendini yönetecekleri tercih etmiştir. Ve emaneti ehline vermiştir. Halkın tercihine hepimiz saygı duymak zorundayız. Allah bize yeter.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi;"Biz ALLAH'tan başka kimseye secde etmeyiz ve eğilmeyiz ELHAMDÜLİLLAH” dedi. 

 


Bu haber toplam 1675 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum