OSMANELİ STANDINA YOĞUN İLGİ

OSMANELİ STANDINA YOĞUN İLGİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Belediyesinin düzenlediği, Organik ve Yöresel Ürünler El Sanatları Alış veriş günlerinde Osmaneli Belediyesi...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Belediyesinin düzenlediği, Organik ve Yöresel Ürünler El Sanatları Alış veriş günlerinde Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinin açmış olduğu standı ziyaret etti.

Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Akçay ve Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Abdullah Tetik ile birlikte standı ziyaret eden Başkan Şahin, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinin açmış olduğu standa gelerek, hem stant görevlilerinden bilgi aldı, hem de vatandaşlar ile sohbet etti.

osmaneli-standina-yogun-ilgi-(1).jpg

Başkan Şahin stant ile ilgili olarak, “Osmaneli’nin tarihi değerlerini gün yüzüne çıkarmanın ve bunları vatandaşlarımız ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihi Lefke Bezi dokumalarımız ve Lefke Bezinden üretilmiş olan Kolye, Yüzük ve Bileklikleri organizasyonda vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Stant görevlilerimizden aldığım bilgiye göre ürünlere rağbetin çok olduğunu öğrendim. Osmaneli Belediyesi olarak Osmaneli’ye has ürünleri gün yüzüne çıkartmaya devam edeceğiz” dedi. 

osmaneli-standina-yogun-ilgi-(2).jpg

Bu haber toplam 1376 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.