OSMANELİ ORTADOĞU’YA AÇILIYOR

OSMANELİ ORTADOĞU’YA AÇILIYOR

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, TÜRSAB’ın destekleriyle Ajans Asya Fuarcılık tarafından; 28 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında...

A+A-

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, TÜRSAB’ın destekleriyle Ajans Asya Fuarcılık tarafından; 28 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Van, Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8. Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı gerçekleştirilecektir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen Van Turizm Fuarı ile Osmaneli turizmini Ortadoğu’ya tanıtmayı, yeni pazar ağları oluşturmayı, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı ilke edinmiştir. Başta İran, Irak, Suudi Arabistan, Bahreyn, Suriye, İsrail, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan ve Rusya ülkelerinden gelmesi hedeflenen ziyaretçiler ile turizm profesyonelleri, Osmaneli turizminin çeşitliliğine destek vermek ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek amacıyla fuarda bir araya gelecekler. Fuarla eş zamanlı düzenlenecek olan Uluslararası Turizm Kongresinde de gerçekleşecek akademik programa turizm uzmanlarının da katılması beklenmektedir.

Ulusal ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçilere tanıtım etkinlikleri yapılması, yeni işbirlikleri gerçekleştirilmesi ve hâlihazırda devam etmekte olan ilişkilerin geliştirilmesi adına, turizm sektörünü bir araya toplayacak olan fuara Osmaneli Belediyesinin katılım ile Osmaneli’de turizm faaliyetlerinin canlandırılmasına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır.

Van Turizm Fuarına Bilecik’i temsilen katılacak olan Osmaneli Belediyesi, sadece Osmaneli ilçesini değil, Bilecik’in de tanıtımına katkı sağlayacak. Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Göreve seçildiğimiz günden beri Osmaneli ilçemizde turizmi canlandırmak, ilçemizi bir turizm kenti yapmak için çalışıyoruz. Osmaneli bir tarih kenti. 942 yıldır Türk şehri olan Osmaneli’nin tarihi değerlerini turizme açma yönündeki çabalarımız meyvelerini vermeye başladı. Van’da düzenlenecek olan Ortadoğu’nun birçok ülkesinin katılacağı fuarda Bilecik ilinden katılan tek belediye olacağız. Umuyorum ki hem Bilecik’in hem de Osmaneli ilçemizin tarihi ve turistik değerlerini en iyi şekilde tanıtarak, ilimizin ve ilçemizin turizm potansiyeline önemli derecede katkı sağlayacağız” dedi. 

OSMANELİ ORTADOĞU’YA AÇILIYOR

Bu haber toplam 2095 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum