OSMANELİ MERKEZ AVCILAR KULÜBÜ 2018-2019 AV SEZONUNU AÇTI

OSMANELİ MERKEZ AVCILAR KULÜBÜ 2018-2019 AV SEZONUNU AÇTI

Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü geçtiğimiz hafta sonu, 2018-2019 av sezonunu açtı. Geçtiğimiz hafta sonu Sarmaşık köyünde av sezonunu açan Osmaneli...

A+A-

Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü geçtiğimiz hafta sonu, 2018-2019 av sezonunu açtı. 
Geçtiğimiz hafta sonu Sarmaşık köyünde av sezonunu açan Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü başkan ve üyeleri, hafta sonunu iki adet domuz vurarak tamamladılar.

Av sezonu açılışı ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Osmaneli Merkez Avcılar kulübü başkanı Mustafa Öktem; “Tüm üyelerimize sürdürülebilir bir yaban hayatı için doğaya saygılı olmaları konusunda uyarılarımızı yaptık. Herhangi bir avcı kardeşimizin zarar görmemesi açısından avcılığın kuralına göre yapılması uyarılarını bir kez daha arkadaşlarımıza söyledik. Osmaneli ve köylerindeki çiftçilerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tam destek olunması noktasında karar aldık. Bilindiği gibi, çiftçilerimizin ürünlerine en çok zararı domuzlar vermektedir. Bu konuda kanun ve yönetmeliklerin bizlere tanıdığı imkânlar çerçevesinde, çiftçilerimizin bizlere ne zaman ihtiyacı olursa onların yanında olunması konusunda fikir birliine vardık. 2018-2019 Av sezonunun bütün doğaseverlere, avcılara hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız belasız avlar temenni ediyorum. Şunun hiçbir zaman unutulmamasını istiyorum. Doğa varsa biz insanların yaşama imkânı var. Bütün avcıların, dolayısıyla bütün insanların doğaya saygılı olmalarını rica ediyorum” dedi. 

avcilarkulubu2.jpg

Bu haber toplam 3086 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum