OSMANELİ İÇİN ÖNEM ARZ EDEN PROJELERDE YAPIM AŞAMASINA GEÇİLDİ

OSMANELİ İÇİN ÖNEM ARZ EDEN PROJELERDE YAPIM AŞAMASINA GEÇİLDİ

Uzun zamandan beri Osmaneli gündeminde yerlerini koruyan ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in üzerinde yoğunlaştığı projeler hayata geçmeye başladı.Osmaneli...

A+A-

Uzun zamandan beri Osmaneli gündeminde yerlerini koruyan ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in üzerinde yoğunlaştığı projeler hayata geçmeye başladı.

Osmaneli Belediyesinin uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı otogar, benzinlik, hal binası ve hayvan barınağının temelleri atılma aşamasına geldi. Otogar, benzinlik ve hal binasının yapılacağı alanın parselasyon ve zemin etüt çalışmaları tamamlandı. Çok yakın bir zamanda temel atılacak olan alanda öncelikle otogar binası yapılacak. Otogar binası ile birlikte benzinlik inşaatının da başlaması planlanıyor. Aynı alanda yapılacak ve 30 işyerinden oluşacak olan hal binası ise 2018 yılı tarım sezonuna yetiştirilecek.

osmaneli-icin-onem-arz-eden-projeler.jpg

Bu projelerin yanı sıra Osmaneli Belediye mezbahası yanındaki boş alanda 40 köpek ve 20 kedinin barınacağı hayvan barınağı inşaatı başlamış durumda. Tüm bu projelerin maliyetlerinin yaklaşık 5 Milyon civarında tutacağını belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; "2014 yılında yola çıkarken her şey Osmaneli ve Osmanelili hemşehrilerimiz için diye bir söz vermiştik. Üç yıldan bu yana Osmaneli ilçemize sayısız eserler kazandırdık. Özellikle yeni temellerini attığımız ve atacağımız hizmetler Osmaneli ilçemize ayrı bir değer katacaklardır. Elbette ki her şeyi hemen bugünden yarına yapamıyorsunuz. Yapacağımız eserlerimizin proje aşamaları zaman almakta belirli bir sürece yayılmaktadır. Biz Osmaneli Belediyesi olarak bu aşamaları geçmiş bulunmaktayız. Allah'ın izni ile yakın bir zamanda temellerini atarak başlayacağımız hizmetleri umulan zamandan önce bitirmeyi planlıyoruz. Hal binamızı 2018 yılı tarım sezonuna yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Osmanelili hemşehrilerimizin en çok sıkıntı çektikleri otogar projesini öncelikli olarak hayata geçirmeyi planlıyoruz. Osmaneli’nin girişindeki bu alanda otogar, benzinlik ve hal binasını bitirdiğimizde, Osmaneli ilçemize ayrı bir değer katmış olcağız. Yine sokak hayvanları için planladığımız ve projesini tamamladığımız hayvan barınağımızın kazıklarını çakarak, çalışmalarını başlattık. Burada 40 köpek ve 20 kedi olmak üzere sokaklarda kalmış bulunan sahipsiz hayvanlara sahip çıkmayı düşünüyoruz. Bu projelerin yapımında bizlerden destek ve yardımlarını esirgemeyen başta tüm belediye meclis üyelerimize, milletvekilimize, ilgili bakanlıkların yetkililerine ve belediye personelime teşekkür ediyorum. Vira Bismillah diyerek başladığımız projelerimizde gayret bizlerden, takdir Yüce Allah’tandır. Projelerimiz Osmaneli’ye ve siz değerli hemşehrilerime hayırlı olsun” dedi.  

osmaneli-icin-onem-arz-eden-projelerde-2.jpg

Bu haber toplam 2329 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum