OSMANELİ HALKI BAŞKAN ŞAHİN’E SAHİP ÇIKTI

OSMANELİ HALKI BAŞKAN ŞAHİN’E SAHİP ÇIKTI

AK Parti'nin Osmaneli Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Kürek'i açıklamasının ardından mevcut belediye başkanı Münür Şahin'i destekleyen kalabalık...

A+A-

AK Parti'nin Osmaneli Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Kürek'i açıklamasının ardından mevcut belediye başkanı Münür Şahin'i destekleyen kalabalık grup belediye binası önünde toplandı. 

Sosyal medya üzerinden organize olan yaklaşık 1500 kişilik grup beleidye meydanında slogan atarak Münür Şahin'i alana davet ettiler. 

1-015.jpg

Belediye Başkanı Münür Şahin, topluluğun daveti üzerine alana gelerek bir toplanan kalabalığa bir konuşma yaptı. Başkan Şahin sık sık sloganlarla kesilen konuşmasında 5 yıldan bu yana yapılan hizmetleri sıralayarak; “Bu hizmetler Osmaneli’ye sadece bizimle gelmedi. Birlik beraberlik içerisinde yaptığımız çalışmaların neticesinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş ve gelmemiş hizmetler ile Osmaneli’nin birçok yönden çehresi değişti. Türkiye’nin birçok yerinde Osmaneli ve Osmaneli Belediyesi konuşulur oldu. Burada bizimle birlikte bu hizmetlerin gelmesinde rol oynayan, çalıştığım bütün Milletvekillerime, İl ve İlçe Başkanlarıma, İl Genel Meclisi Üyemize, Parti ayırmaksızın Belediye Meclis Üyelerimize, Belediye çalışanlarımıza ve her zaman bizlerin yanında yer alan Osmaneli halkımıza teşekkür ediyorum. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, “Milletin Gücünün üzerinde güç olmadığını” söylemek istiyorum. 

2-013.jpg

'OSMANELİ HALKI NE DERSE ONU YAPACAĞIM'

Benim Osmaneli’deki adaylık sürecimi de biliyorsunuz. Ben şu andan itibaren Osmaneli Halkı, yani sizler ne derseniz onu yapacağım, sizlerin kararı doğrultusunda hareket edeceğim. Bu Pazar gününde burada toplanan sizlere teşekkür ediyorum. Çok Sağ Olun. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından vatandaşlar sessiz bir şekilde alandan ayrıldılar.

3-013.jpg

Bu haber toplam 11568 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum