OSMANELİ HAL BİNASINI BAKANLAR AÇTI

OSMANELİ HAL BİNASINI BAKANLAR AÇTI

Bilecik İlinin Ticaret Bakanlığı onaylı tek hal binası olan Osmaneli Belediyesi Hal Kompleksinin açılışı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından yapıldı. 

A+A-

Bilecik İlinin Ticaret Bakanlığı onaylı tek hal binası olan Osmaneli Belediyesi Hal Kompleksinin açılışı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından yapıldı. 
Osmaneli Belediyesi Hal Kompleksinde kalabalık vatandaş ve Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli protokolü tarafından karşılanan bakanlara Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’da eşlik ettiler. 

2bd3f5bc-505b-455b-8496-3067f0ecf242.jpg
Açılış konuşmasını yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli ilçesinin tarımda önemli bir yere sahip olduğunu, Osmaneli’nin Bilecik ilinin Antalya’sı olduğunu belirtti. Hal Kompleksinin yapımında desteklerinden dolayı Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e teşekkür etti.  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’de açılışta yaptığı konuşmada; “Bugün Bilecik’in birçok yerini gezme fırsatı bulduk. Çiftçilerimizle birlikte olarak onların dertlerini dinledik. Cumhurbaşkanımızın teşvikleri ile Yedi Yirmidört durmadan Tarım için çalışıyoruz. Hal Kompleksi Osmanelili ve bölge çiftçileri için önemli bir yatırım olmuş. Başta Osmaneli Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Karpuz Hasadının Osmaneli çiftçilerine hayırlı olmasını diliyorum. Bol ve bereketli kazançları olmasını temenni ediyorum” dedi. 

9225006e-ec0a-40c4-99a1-4f7ef882e39a.jpg
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’de yaptığı konuşmada; Bilecikli bir hemşehriniz olarak Osmaneli ilçesinde yapılan bu eserlerle gurur duyuyorum. Osmaneli ilçesine her geldiğimde yeni bir eserle karşılaşmak benim için sürpriz olmaktan çıktı. Bu eserleri yapan başta Belediye Başkanımız Münür Şahin’e ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Benim Annem Osmaneli Büyükyenice köyündendir. Gençlik yıllarımda Karpuz tarlalarında çalışmışlığım; traktör römorklarına karpuz sarmışlığım vardır. Osmaneli için büyük bir değer olan Karpuz hasadının çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi. 

1c8df6da-2b10-4701-91d4-ca1c5079f831.jpg
Bakanlar Hal kompleksinde açılan Osmaneli Belediyesi yöresel ürünlerini de incelediler. Yöresel ürünlerin Osmaneli’nin gelişimi için büyük değer olduğunu belirten Bakanlar, bu çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundular. 
Osmaneli Belediyesi Hal Kompleksi açılış töreni Belediye Başkanı Münür Şahin’in Bakanlara hediye vermesi ile sona erdi. Bakanlar Osmaneli ilçesinden Gölpazarı ilçesine hareket ettiler. 

Bu haber toplam 2383 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.