OSMANELİ ESNAFLARINA SEMİNER

OSMANELİ ESNAFLARINA SEMİNER

Osmaneli Belediyesi, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası, BŞÜ, İTÜ, İŞKUR, KOSGEB ve TÜRSAB işbirliği içerisinde yürütülen “Mutlu İnsan, Mutlu...

A+A-

Osmaneli Belediyesi, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası, BŞÜ, İTÜ, İŞKUR, KOSGEB ve TÜRSAB işbirliği içerisinde yürütülen “Mutlu İnsan, Mutlu Esnaf, Mutlu Turist” projesi kapsamında, Osmaneli’li esnaflara Eğitim semineri verilecek.

Mutlu İnsan, Mutlu Esnaf, Mutlu Turist projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda Beypazarı, Göynük ve Taraklı gezisi düzenlenmişti. Gezi ardından, Osmaneli Belediyesi Necla Hanım konağında, esnaflarla değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantısının kararlarından biri olan esnaflara eğitim semineri verilmesi çalışması, 27 Aralık 2017 Çarşamba günü akşamı İçmeler tesislerinde düzenlenecek yemeğin ardından gerçekleşecek. Genel Turizm Bilgisi, Osmaneli’nin Turizm Potansiyeli, Turizm işletmeciliği, Pazarlama, Etik, Hijyen, Beden Dili, Hizmet Kalitesi ve Turist İşletmeci ilişkisi konularında, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İsa İpçioğlu, Yar. Doç. Sevgi Gönüllüoğlu ve Yar. Doç. Dr. Buket Bora Semiz tarafından seminer verilecektir. Seminere katılmak isteyen esnafların, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar odasına kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Osmaneli’de Turizmin gelişmesi amacıyla düzenlenen Eğitim semineri ile ilgili olarak konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Bir tarih kenti olan Osmaneli’de Turizmin geliştirilmesi amacıyla başlatmış olduğumuz “Mutlu İnsan, Mutlu Esnaf, Mutlu Turist” projesi kapsamındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarihi evlerimizin ve konaklarımızın tadilat çalışmaları başladı. İnşallah 2018 yılı sonu itibariyle bu konuda epey yol almış olacağız. İlçemizi özellikle Tarih Turizmi konusunda ileri seviyelere taşımak istiyoruz. Turizmde ilerlemek ve belirli bir seviyeye gelmek için de esnaflarımızla koordineli bir çalışma içerisindeyiz. Hep birlikte bu projeyi tamamlayarak, daha güzel bir Osmaneli için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  


Bu haber toplam 1697 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.