OSMANELİ EMITT FUARI’NDA

OSMANELİ EMITT FUARI’NDA

Osmaneli’nin de büyük bir ekiple katılım sağladığı Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 21. Kez kapılarını açtı. Bilecik...

A+A-

Osmaneli’nin de büyük bir ekiple katılım sağladığı Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 21. Kez kapılarını açtı. 
Bilecik ili ve diğer ilçelerle birlikte Osmaneli de bu yıl 21.’si düzenlenen dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı’ndan biri olan EMITT’te en güzel şekilde yerini aldı. Fuarın açılışını hemşerimiz Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Prof. Dr. Nabi Avcı, ITE Turkey Turizm & Seyahat & Moda Grup Direktörü Hacer Aydın, ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer ITE Group Bölge Direktörü Vincent Brain, Alman Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Feibig, Avrupa Oteli Restoran ve Kafeler Birliği (HOTREC) Başkanı Susanne KRAUS-Winkler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Birleşmiş Milletler Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb D. Rıfai gerçekleştirdi. Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT, bu yıl 70 bin metrekarelik 12 salonda 80 ülkeden 5.000 kurum ve kuruluşu ağırlıyor. Dört gün boyunca devam eden fuar , 29 Ocak Pazar akşamı sona erecek.Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarın en gözde stantlarından biri olması beklenen Bilecik standı, fuarın açılışının akabinde sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun bir ilgi gördü. Pek çok ilin Valisi, Milletvekili, Belediye Başkanı, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği Osmaneli standında ziyaretçilerle birebir ilgilenen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Tarih ve Kültür Kenti Osmanelimizin bütün güzelliklerini görmek üzere standımıza herkesi davet ediyorum” dedi. 
Daha ilk günden ilginin çok yoğun olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Münür Şahin, şöyle konuştu: “Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Osmaneli’nin kültürel zenginlikleri ile somut ve soyut mirasını, dünyanın dört bir yanından gelen konuklarımıza tanıtacağız. Dünyada sayılı fuarlar arasında gösterilen EMITT için aylar öncesinden çalışmalara başladık. Görsel ve basılı sunumlar hazırladık. Örf ve adetlerimizi buraya getirdiğimiz ekiplerimiz ile katılımcılarımıza sunuyoruz. Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi (OBSEM) yaptığı geleneksel ürünler ile organizasyona farklı bir renk katıyor. Bu güzel fuarın ilçemiz için Hayırlı olmasını diliyorum.” 
Fuarın ilk gününde Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde yapılan geleneksel ürünlerin fazlasıyla ilgi çekmesi ise gözlerden kaçmadı.

 


Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.