OSMANELİ EMİTT FUARINDA

OSMANELİ EMİTT FUARINDA

Osmaneli Belediyesi İstanbul Büyükçekmece TÜYAP fuar alanında 25-28 Ocak 2018 tarihinde düzenlenecek olan Emitt Fuarında stant açacak. İstanbulda...

A+A-

Osmaneli Belediyesi İstanbul Büyükçekmece TÜYAP fuar alanında 25-28 Ocak 2018 tarihinde düzenlenecek olan Emitt Fuarında stant açacak. 
İstanbulda düzenlenecek olan Emitt Fuarında, Bilecik standında Osmaneli'nin tarihi, turizmi ve önemli değerleri tanıtılacak. Osmaneli'nin başta Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri olmak üzere, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen, Tarihi Lefke Bezi ve Osmaneli'ye has diğer ürünler Emitt fuarında sergilenecek. Elli Bin insanın gezmesi beklenen Emitt Fuarına 108 Ülkeden 4 Bin 500 Tur operatörü firma müracat etmiş bulunuyor., Osmaneli'nin tarihi konakları ve evleri ile birlikte, doğal güzellikleri de standı ziyaret edecek olanlara tanıtımı yapılacak. Özellikle şifalı içmeler sularından götürülerek vatandaşlara, suların şifaları anlatılıp, ziyaretçilere takdim edilecek. Emitt Fuarı ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Osmaneli'nin bugüne kadar ki en büyük eksikliği, kendi değerlerini dışarıya tanıtamaması olmuştur. Osmaneli Belediyesi olarak 4 yıldan bu yana Türkiye'nin neresinde olursa olsun, ulusal ve uluslararası fuarlarda Osmaneli ilçemizi tanıtmaya çalışıyoruz. Başlatmış olduğumuz Turizm hamlesi ile birlikte Osmaneli çok yakın bir zamanda bölgemizin parlayan yıldızı olacaktır. Tarihi, Doğal güzellikleri ve bereketli topraklarında üretilen zengin ürün çeşitliliği ile, Osmaneli tam bir turizm kenti haline gelecektir. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan bütün kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyorum" dedi.    


Bu haber toplam 1859 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.