OSMANELİ EKİBİ OSMANİYE'DE

OSMANELİ EKİBİ OSMANİYE'DE

Osmaneli Belediyesi ekipleri Osmaniye İline depremde destek için gittiler.

A+A-

Osmaneli Belediyesi ekipleri Osmaniye İline depremde destek için gittiler. 
2 iş Makinası, 1 Kamyon, 1 kamyonet,1 Hasta Nakil Aracı, 28 adet her biri 15 kişilik çadır, battaniye, makina ve ekipmanlar ile arama kurtarma çalışmalarına destek olacaklar. 8 Şubat Çarşamba günü 2 iş Makinası daha yola çıkacak. Yardımsever  iş adamları Serdar Arı ve Osman Kıvrak iş makinalarını deprem çalışmalarında kullanılmak üzere Osmaneli belediyesi kanalı ile Osmaniye’ye ulaştıracaklar.
Osmaneli halkının büyük bir katılımla sağladığı Giyim ve Gıda malzemeleride Deprem bölgesine Osmaneli kaymakamlığı ve Bilecik Valiliği aracı ile ulaştırılıyor. Osmaneli Halkından sağlanan yardımlar, Balaban Meydanındaki Gençlik  Merkezinde toplanmaya devam ediyor. Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediye Başkanlığı koordinesinde yürütülen yardım kampanyasında en çok ihtiyaç olan eşyaların, kaban, mont, çocuk bezi, kuru bakliyat, kışlık ayakkabı ve battaniye olduğu belirtildi. 

7e2ffaaf-2dd0-4210-a30a-2b11b0d5e914.jpg

Yine deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Osmaneli'de kan bağışına 100 ün üzerinde vatandaş katıldı. Kan ihtiyacı olduğunda yine  duyurulacağı belirtildi.
Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediye başkanlığının yanı sıra, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları da yardım kampanyası için seferber olmuş durumdalar.

188bdaef-72a1-4d37-b1bd-9f5482b765b0.jpg

Bu haber toplam 3877 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.