OSMANELİ DEVEYİ DE GÖRDÜ

OSMANELİ DEVEYİ DE GÖRDÜ

Osmaneli’de bundan sonra kurulup kurulmaması konusunda, Osmaneli Esnafı arasında tartışma konusu olan Geleneksel Osmaneli Panayırına bu yıl ilk kez Deve...

A+A-

Osmaneli’de bundan sonra kurulup kurulmaması konusunda, Osmaneli Esnafı arasında tartışma konusu olan Geleneksel Osmaneli Panayırına bu yıl ilk kez Deve geldi.

Geleneksel Osmaneli Panayırına, dışarıdan gelen seyyar esnaf ve satıcıların yanı sıra bu yıl ilk kez Antalya’dan Deve de getirildi. Özellikle çocukların ilgisini çeken develer, büyüklerin de dikkatinden kaçmıyor. Hayatlarında ilk kez Deve görenler, kaymakamlık binası ile Belediye binası arasındaki mesafede develere binerek tur atıyorlar. Çocukların ilgi odağı olan develere binmek için sıraya giren büyükler de, hayatlarında ilk kez canlı olarak Deve gördüklerini, Deveyle gezmenin nasıl bir şey olduğunu öğrenmek için de binerek tur atıyorlar. Cüsseli yapıları nedeniyle bazı küçük çocukların yalnız binemedikleri develere, anne babalarıyla birlikte binmeleri de vatandaşlara seyir bakımından güzel dakikalar geçirtiyor. Bazı vatandaşlar ise Osmaneli’de bugüne kadar bir tek deve görmediklerini fakat panayır ile birlikte bu hayvanları da gördüklerini belirttiler.  

14355781_10210930207761179_7170552109077860135_n.jpg

Bu haber toplam 1706 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.