OSMANELİ DERBİSİNİN GALİBİ 1308

OSMANELİ DERBİSİNİN GALİBİ 1308

Bilecik 1. Amatör küme futbol liginde, ikinci yarı yoğun kar yağışı nedeniyle geç başlamıştı. Ertelenen maçları hafta arasında oynatılarak, aradaki...

A+A-

Bilecik 1. Amatör küme futbol liginde, ikinci yarı yoğun kar yağışı nedeniyle geç başlamıştı. Ertelenen maçları hafta arasında oynatılarak, aradaki zaman kaybı telafi edildi.

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 19 haftasında Çarşamba günü oynanan maçlarda, Lider 1308 Osmaneli Belediyespor Osmaneli derbisinde Osmaneli Gençlerbirliği’ni 4-0 yendi. Güzel bir havada ve hafta arası olmasına rağmen kalabalık seyirci önünde oynanan maçta 1308 Osmaneli Belediyespor ilk yarıda 3 gol buldu. İkinci yarıda da bir gol bulan 1308 Osmaneli Belediyespor maçı 4-0 kazanarak puanını 52’ye yükseltti. Osmaneli Gençlerbirliği ise aldığı mağlubiyetle 15 puanda kaldı. 
1308 Osmaneli Belediyespor ile birlikte şampiyonluk kovalayan Bilecikspor ise Bozüyük Güneşspor’u deplasmanda 10-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puanını 52’ye yükseltti. Bir maç eksiğine rağmen 1308 Osmaneli Belediyespor ile aynı puanda bulunan Bilecikspor, ligin son haftasında Osmaneli deplasmanına gelecek. Bilecik 1. Amatör küme futbol liginde 2016-2017 sezonu şampiyonunun son haftaya kalması bekleniyor. Son hafta Osmaneli’de oynanacak 1308 Osmaneli Belediyespor – Bilecikspor maçını her iki takımın da taraftarları şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladılar. 


Bu haber toplam 2129 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.