OSMANELİ BELEDİYESİNE BİR ÖDÜL DAHA

OSMANELİ BELEDİYESİNE BİR ÖDÜL DAHA

Osmaneli Belediyesi bir ödül daha aldı.

A+A-

Osmaneli Belediyesi Kent&Başkan Dergisi tarafından yapılan, Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın ev sahipliği yaptığı, Malatya Milletvekili ve önceki Dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ve tüm Türkiye’yi kapsayan online anket sonuçlarına göre "Tarihi Osmaneli Konaklarının Restorasyonları projesi" ile ödül almaya hak kazandı.

Osmaneli Belediyesi yıkılmakta olan Tarihi Osmaneli Konaklarını tekrar turizme kazandırmak için yaptığı Restorasyonlar ile bugüne kadar 75 adet konağa tekrar hayat verdi. Türkiye’de çok beğeni kazanan ve takdir edilen bu çalışma güzel bir ödülle değerlendirildi.

Yaptığı projelerle örnek alınan Osmaneli Belediyesi, daha öncede Marmara Belediyeler birliğinden iki büyük ödül almıştı. Değişik organizasyonlarda da ödüller alan Osmaneli belediyesi ilçeyi her alanda öne çıkarıyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Ödül ile ilgili yaptığı açıklamada yarışma organizasyonu İçin Kent&Başkan Dergisi yönetimine teşekkür etti. Ödüllerin Osmaneli halkının yaptığı tercihin ne kadar yerinde olduğununda göstergesi olan “Tarihi Osmaneli Konakları Restorasyon Projesi”tüm belediye çalışanlarının eseridir” dedi.

Bu haber toplam 3784 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.