OSMANELİ BELEDİYESİNDEN  SANAYİCİLERE DESTEK

OSMANELİ BELEDİYESİNDEN SANAYİCİLERE DESTEK

Osmaneli Belediyesi bünyesinde kurulduğu günden bu yana Sanayi dalında çeşitli alanlarda düzenlediği kurslarla birçok kişiyi mesleki belge sahibi yapan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Osmaneli Belediyesi bünyesinde kurulduğu günden bu yana Sanayi dalında çeşitli alanlarda düzenlediği kurslarla birçok kişiyi mesleki belge sahibi yapan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, çalışmalarına devam ediyor. Özellikle sanayi alanında yeterlilik belgesi istenen mesleklerle ilgili açmış olduğu kurslarla, kişilerin ekmek ve meslek sahibi olmalarını sağlayan Sürekli Eğitim Merkezi, geçtiğimiz günlerde açmış olduğu Forklift Operatörü eğitimine devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Osmaneli Belediyesi Sürekli eğitim merkezi (OBSEM) olarak sanayicilerimizin personelleri için ihtiyacı olan nitelikli mesleki eğitim faaliyetlerine devam ediyoruz.
Osmaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz, Bilecik İŞKUR İl Müdürlüğü, Tayraş Baz Yağ Rafineri A.Ş ve Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimiz ortak protokolü ile sanayicimizin en fazla ihtiyaç duyduğu mesleklerden bakanlık onaylı "iş makineleri kaldırma-yükleme/istifleme (Forklift) Operatörü" eğitimine başladı. Bu ve bunun gibi kurslara ihtiyaç halinde Sürekli Eğitim Merkezimizce açılacaktır” dedi. 


Bu haber toplam 1782 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.