OSMANELİ BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE TATİL ETKİNLİĞİ

OSMANELİ BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE TATİL ETKİNLİĞİ

Osmaneli Belediyesi 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayarak 15 günlük tatile giren İlköğretim öğrencileri için Çocuk Kulübü...

A+A-

Osmaneli Belediyesi 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayarak 15 günlük tatile giren İlköğretim öğrencileri için Çocuk Kulübü kurdu. Osmaneli Belediyesi yarıyıl tatiline giren öğrencilerin tatil süresince hem eğlenmelerini, hem de öğrenmelerini sağlayacak bir program düzenledi.

osmaneli-belediyesinden-ogrencilere-tatil-etkinligi-(2).jpg

İkinci yarıyıl öğretim döneminin başlangıcına kadar her gün Saat 14.00 ile 17.00 arasında Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde Öğrencilerin Müzik, Tiyatro gibi Sanatsal becerilerini artıracak etkinliklere yer verilecek. 

osmaneli-belediyesinden-ogrencilere-tatil-etkinligi-(1).jpg
Öğrenciler  hoşça vakit geçirirken, faydalı bilgi ve becerilere de sahip olmuş olacaklar. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Kulübü etkinliklerine Osmaneli'li bütün çocukları beklediklerini söyledi. Öğrencilerin küçük yaşlarda edinecekleri beceri ve bilgilerin ömür boyunca kendilerine yardımcı olacağını belirten Başkan Şahin, "Her şey geleceğimizin teminatı olan, bugünün küçükleri, yarının büyükleri içindir" dedi. 

osmaneli-belediyesinden-ogrencilere-tatil-etkinligi-(6).jpgosmaneli-belediyesinden-ogrencilere-tatil-etkinligi-(3).jpg

Bu haber toplam 1592 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.