Osmaneli Belediyesi'nden Aşure İkramı

Osmaneli Belediyesi'nden Aşure İkramı

Osmaneli Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu.

A+A-

Osmaneli Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımına Osmaneli Kaymakam Vekili Öznur Güler, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem, MHP İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri katılım sağladı. 

osmaneli-belediyesinden-asure-ikrami.jpg

Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Aşure dağıtımı Cuma namazı çıkışında, Osmaneli Belediye Binası önünde vatandaşlara Aşure ikramı gerçekleşti. 

Başkan Şahin, "Aşure dağıtımının barış ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyoruz. Muharrem ayı kutsaldır. Vatandaşlarımızla kucaklaştığımız ve bir arada olduğumuz önemi ve anlamı büyük bir gün. Bu paylaşımı hep birlikte yaşamaktan mutlu olduk. Aşure gününün kültürümüzde önemli bir yeri var" dedi. Aşurenin geleneklerimizde önemli bir yer tuttuğuna dikkat çeken Belediye Başkanı, Münür Şahin “Aşure hepimizin ortak değeri. Biz de bu geleneği yaşatarak vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz" dedi.

osmaneli-belediyesinden-asure-ikrami-001.jpg

Aşure dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Vekili Öznur Güler, Muharrem Ayı'nın dayanışma, paylaşma ayı olduğunu belirterek, “Halkımızın, vatandaşımızın, yurttaşımızın dostça kardeşçe yaşamalarını, ekmeğini paylaşabilmesini istiyoruz. O yüzden geleneğimiz gereği bugün aşure dağıtımını gerçekleştirdik.” dedi. Mehmet ERDEM

osmaneli-belediyesinden-asure-ikrami-002.jpg

Bu haber toplam 3211 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.