OSMANELİ BELEDİYESİNDE HAREKETLİ HAFTA

OSMANELİ BELEDİYESİNDE HAREKETLİ HAFTA

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ziyaretçi yönünden hareketli bir hafta geçirdi.

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ziyaretçi yönünden hareketli bir hafta geçirdi. Misafirleri ile birlikte restorasyon çalışmalarını ve Kadın Girişimciler Kooperatifini inceleyen misafirler, çalışmalara destek olmak için birlikte proje yapmak konusunda fikir alışverişinde bulundular.
Kızılay Başkanı Mefail Ateş Kızılay'ın faaliyetleri için Osmaneli Belediyesinden konak talep etti. Konak için restorasyona katkı sağlayabileceğini ve Kızılayın yürütülürken bu binayı kullanabileceğini ifade eden Kızılay Başkanı Ateş, özellikle aşevi, ihtiyaç sahiplerine yardım, OMYO öğrencilerine destek vb konularda Osmaneli Belediyesi ile yapacakları işbirliklerini değerlendirdi.
OMYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fevzi Savaş özellikle aşçılık bölümünde Kızılay ve Osmaneli Belediyesi ile işbirliği yapabileceklerini ifade etti. Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş Milli Eğitim olarak spordan, eğitime her konuda Osmaneli Belediyesi ile birlikte projelerde paydaş olduklarını ve özellikle Kadınlara yönelik başta Lefke Bezi olmak üzere bir çok konuda sonuç alıcı çalışmaların bugün geldiği noktayı görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Burhan Sağlık özellikle restorasyonlar sonrası turizmde bir marka olarak öne çıkan Osmaneli Belediyesinin yaptıkları çalışmalara destek olacaklarını söyledi. Özellikle Turizmde gelen misafirlerin çok temiz sokaklarla karşılaşması için destek olacaklarını söyledi.
Osmaneli Belediye Başkanı  Münür Şahin misafirlere teşekkür ederek, ilçeye verdikleri değer ve işbirlikleri için teşekkür etti.
osmaneli-belediyesinde-hareketli-hafta-1.jpg


Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.