OSMANELİ BELEDİYESİ YENİ YILIN İLK TOPLANTISIYLA BELEDİYE BİNASINA VEDA ETTİ

OSMANELİ BELEDİYESİ YENİ YILIN İLK TOPLANTISIYLA BELEDİYE BİNASINA VEDA ETTİ

Osmaneli Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısını Belediye binasında gerçekleştirdi.

A+A-

Osmaneli Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısını Belediye binasında gerçekleştirdi. 

Osmaneli Belediye Meclisi 10 maddeden oluşan meclis toplantısını Ocak ayı içerisinde yıkımı gerçekleştirilecek olan mevcut belediye binasında yaptı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yeni yılda alınacak kararların Osmaneli’ne değer katmasını dileyerek; “Tarihi bir günü yeni yılın ilk, Belediye binamız içerindeki son toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 1967 yılında Necati Özdurgut Belediye Başkanımız ve meclis üyeleri döneminde çok güç koşullarda yapılan belediye binamızı deprem yönetmeliğine uygun olmaması nedeniyle yıkıyoruz. Bu binada görev yapana ve aramızdan ayrılan belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarına Allah’tan Rahmet diliyorum” dedi. 

Daha sonra 10 maddeden oluşan gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddelerinin oylanmasında 9 madde oy birliğiyle kabul edilirken, Norm Kadro değişikliği maddesi İYİ Parti’nin çekimser oylarına karşı, Ak Parti, MHP ve Bağımsız Meclis üyesinin oylarıyla kabul edildi. Denetim komisyonu üyeliklerine ise İyi Parti’den Orhan Dinç-Naci Sönmez seçilirken, AK Parti’den Mustafa Çakıcı-Yalçın Yağız ve Özden Karip oy birliğiyle seçildiler. 2023 yılı Belediye Meclis toplantılarını yine her ayın ilk Salı günü yapılmasına ve Meclisin Temmuz ayında tatile çıkmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, toplantı sonunda gündemdeki maddelere verdikleri desteklerden dolayı bütün meclis üyelerine teşekkür ederek, “Birlik ve beraberliğimiz her alanda hedeflerimize yürümemizde ve hizmetlerimize olumlu yansıyor. Osmaneli Belediyesi örnek belediye olarak faaliyetlerini sürdürüyor, bu nedenle bütün meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber toplam 2837 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.