OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ SÜREKLİ ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ SÜREKLİ ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Osmaneli Belediye Başkanlığı Sürekli Eğitim Merkezi kurs açıp, vatandaşları meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar Lefke Bezi, Biblo, ahşap...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanlığı Sürekli Eğitim Merkezi kurs açıp, vatandaşları meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar Lefke Bezi, Biblo, ahşap yakma, gibi onlarca kursta yüzlerce kursiyeri meslek sahibi yapan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi açmış olduğu bayan dikiş kursunda 40 kursiyeri daha meslek sahibi yapıyor. 

4e399576-ef76-4e22-95b8-063462584bed.jpg
Sürekli eğitim merkezi yeni açılan bayan dikim kursu 40 öğrenciyle başladı yoğun talep nedeniyle sabah ve akşam gruplarıyla dikim atölyesinde eğitimler 6 ay boyunca devam edilecek. Eğitime katılacaklar için başvurular hala açık olup Osmaneli belediyesi sürekli eğitim merkezine başvurular kabul edilecektir.

93fcdc4c-a7d1-4392-a0ea-53f820c6a621.jpg

Bayan dikiş kursuna katılan kursiyerler, “Allah Belediye Başkanımızdan ve Belediye Sürekli Eğitim Merkezi yetkililerinden razı olsun. Bizler evlerimizde oturan ev hanımları iken, Sürekli Eğitim Merkezinde açılan kurslara katılarak meslek sahibi oluyoruz. Bizlerden önce yüzlerce arkadaşımız bu kurslara katılarak meslek sahibi olmuşlardı. 6 ay boyunca kursa katılarak dikiş öğreneceğiz. Meslek sahibi olunca evimize çoluk çocuğumuz bir katkımız olacak. Başkanımıza ve yetkililere teşekkür ediyoruz” dediler.  Bayan Dikiş kursu eğitmeni Nuray Titiz’de yaptığı açıklamada; “Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim merkezinde açmış olduğumuz kursa 40 arkadaşımız müracaat etti. Hepsi de dikiş öğrenmek için çok arzulular. 6 Ay boyunca vereceğimiz kursta arkadaşlarımız usta birer dikişçi olacaklarına inanıyorum” dedi.

cfa5623c-4f1c-4b2d-932a-362c3edb7938.jpg

Kursun açılışında kursu ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba; da yaptığı açıklamada; “Osmaneli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımız gereğince, Sürekli Eğitim Merkezimizi her daim faaliyette tutuyoruz. Bugüne kadar açmış olduğumuz kurslarımızda yüzlerce ev hanımı hemşehrimiz meslek sahibi oldular. Şu anda 10 dikiş makinemiz var. 10 Dikiş makinesi daha aldık ve çok yakın bir zamanda onları da faaliyete geçireceğiz. Dikiş kursumuzu da Osmaneli Belediyemizin bir konağına alarak daha rahat bir çalışma ortamı sağlayacağız. Kursumuza ilgi gösteren kursiyerlerimize ve kursiyerlerimize olağanüstü ilgi gösteren kurs hocamız Nuray Titiz Hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber toplam 1782 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.