OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

OSMANELİ BELEDİYESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, bugüne kadar vermiş olduğu kursların semeresini almaya başladı. Birçok konuda kurslar açarak kursiyerlere...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, bugüne kadar vermiş olduğu kursların semeresini almaya başladı. 
Birçok konuda kurslar açarak kursiyerlere eğitimler veren, konularında kursiyerlerini birer usta haline getiren Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde, Lefke Bezi dokumacılığı konusunda kurs alan kursiyerler, ürettikleri hediyelik eşyaları halka sunmaya başladılar.

5282e0ad-1bc4-4214-bb6f-687e49cb5e4f.jpg

Sürekli Eğitim Merkezinde Gülay Durak hocanın öndeliğinde Lefke Bezi Dokuma kurslarına katılan bayan kursiyerler, Lefke bezinden ürettikleri Kolye, Yüzük ve Bileklikleri Cuma günü kurulan Osmaneli Pazarında stant açarak vatandaşlara sundular. Sürekli Eğitim Merkezi Kurs Hocası Gülay Durak stant ile ilgili olarak, “Kursiyerlerimiz Lefke Bezi dokumacılığında birer usta oldular. Lefke bezinden örtüler, peşkirler üretiyoruz. Lefke bezinin artan kısımlarını da değerlendirmek amacıyla, kolye, yüzük ve bileklik tasarladık ve kursiyerlerimiz bunları elleriyle işleyerek yaptılar. Osmaneli Panayırında açmış olduğumuz stant hayli ilgi görünce, Cuma günleri de pazarda stant açmaya karar verdik. Buradan elde edilecek gelir kursiyerlerimize dağıtılacaktır.

indir.png

Kolyelerimiz 20, Bilekliklerimiz 10, Yüzüklerimiz de 5 TL’den satılmaktadır. Takı olarak üretmiş olduğumuz bu ürünlerin tamamının tasarımı bizlere, yani sürekli eğitim merkezine aittir. Osmaneli Belediyesinin açmış olduğu Sürekli Eğitim Merkezi Sayesinde birçok Osmanelili bayan arkadaşımız meslek sahibi olmuştur. Sahip oldukları meslek sayesinde ileriki günlerde daha iyi kazançlar elde ederek, ev ekonomilerine katkı sağlayabileceklerdir” dedi.  

 

Bu haber toplam 2689 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.