OSMANELİ BELEDİYESİ HALİ RESMEN FAALİYETE BAŞLADI

OSMANELİ BELEDİYESİ HALİ RESMEN FAALİYETE BAŞLADI

Osmaneli Belediyesince geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Bilecik’in tek Bakanlık izinli Hal’i faaliyetine resmen başlamış oldu. Osmaneli belediyesince...

A+A-

Osmaneli Belediyesince geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Bilecik’in tek Bakanlık izinli Hal’i faaliyetine resmen başlamış oldu. 
Osmaneli belediyesince Otogar binası alanında yer alan hal binasında 30 dükkan, kantar ve Hal Müdürlüğü idari binası bulunmakta. Mart ayı Belediye Meclisinde gündeme gelen Hal Binasına Müdür atanması maddesi oy birliğiyle kabul edilmişti. Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Abdullah Tetik, Osmaneli Hal’ine vekâleten Müdür olarak atandı. Müdürlük biriminin kurulması ve atanması ile birlikte Hal de resmi olarak faaliyetlerine başlamış oldu. Hal Müdürü olarak atanan Abdullah Tetik yaptığı açıklamada; “5 Mart Salı günü yapılan Belediye Meclisi toplantısında Hal müdürlüğünün kurulması ve şahsımın Hal Müdürlüğüne vekâleten atanması ile Osmaneli Hal’i resmen faaliyetlerine başlamış oldu. Ticaret Bakanlığından bütün yasal izinler alındı. Bilecik ilinin Bakanlık onaylı tek Hal’i olan Osmaneli Hal’i, 2019 sezonu itibariyle çalışmalarına başladı. Hal binamızda 30 işyeri olup, bunlardan 10 adedi satılmış bulunmaktadır. 2 işyeri kanunen Üretici birliklerine ayrılmıştır. Osmanelili ve Bilecikli çiftçilerimize ürünlerini pazarlama konusunda çok büyük yararlar sağlayacak olan Hal, Osmaneli Belediyesi için de önemli bir gelir kaynağı oluşturacaktır. Hal binamızın Osmaneli’mize, çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 3263 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.