OSMANELİ BELEDİYESİ ANA OKULU İÇİN ARSA TAHSİS ETTİ

OSMANELİ BELEDİYESİ ANA OKULU İÇİN ARSA TAHSİS ETTİ

Osmaneli halkının, belediyeden  kreş talebine yanıt geldi. Zaman zaman vatandaşlar grup halinde belediyeye gelerek kreş talebinde bulunuyordu. Osmaneli...

A+A-

Osmaneli halkının, belediyeden  kreş talebine yanıt geldi. Zaman zaman vatandaşlar grup halinde belediyeye gelerek kreş talebinde bulunuyordu. Osmaneli halkının bu taleplerine karşılık Belediye Başkanı Münür Şahin'de kreş yapacakları müjdesini verdi.

Osmaneli'de Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okul Öncesi Eğitim Kurumları, Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları, Özel Kreşler eğitim veriyor. Diyanetin de Osmaneli'de okul öncesi eğitim veren kursları var. Ailelerden gelen yoğun istek sonucunda Osmaneli Belediyesi'de kısa sürede hizmete girecek Ana Okul açmaya karar verdi.
Milli Eğitim Müdürlüğüne "Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim" yatırımı için Osmaneli Belediyesi arsa tahsis edecek. Cami Kebir ve Camicedit Mahallelerine hizmet verecek okul için Osmangazi İlk Öğretim Okulu yanında bulunan  Osmaneli Belediyesine ait arsa Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilecek.
Sporla ve eğitimle çocuklara ve gençlere sahip çıkan Osmaneli Belediyesi, Okul Öncesi eğitim için gerekli yatırımı yapmaya hazırlanırken,  yaşlılar içinde ayrı bir proje hazırlığı yapılıyor. 


Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.