Osmaneli Belediye Spor Kaybetti!

Osmaneli Belediye Spor Kaybetti!

Çarşamba günü oynanan play off maçlarında 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Bilecik Spor ve Osmaneli Gençlerbirliği Spor ve Söğüt Spor maçları ile karşı karşıya geldi.

A+A-

Çarşamba günü oynanan play off maçlarında 1308 Osmaneli Belediye Spor - Bilecik Spor ile Osmaneli Gençlerbirliği Spor ise Söğüt Spor ile karşı karşıya geldi.

Osmaneli Belediye Spor - Bilecik Spor maçı Pazaryeri'nde oynandı. Pazaryeri'nin ev sahipliğinde oynanan maç sonucunda Bilecik Spor 3-1 kazandı.

Bir diğer Osmaneli Temsilcisi Osmaneli Gençlerbirliği Spor ise yine Pazaryeri'nde Söğüt Spor ile karşılaştı. Söğüt Spor müsabakadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Osmaneli takımlarının kaybettiği haftanın ardından değerlendirmelerde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin şunları kaydetti;" Pazaryerinde Bizleri konuk eden Kaymakamımız Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e teşekkür ediyoruz. İki takımda futbolun gerektirdiği mücadeleyi gösterdi. Sonuç ne olursa olsun, Örnek bir alt yapı kulübü olan takımımızın oynadığı futboldan memnunuz.

osmaneli-belediye-spor.jpg

Bilecik Sporun bu ligde olması ilimiz için sporun iyi yönetilmediğinin kanıtıdır. Bilecik Spor olması gereken 3. Lig ve üzerinde olmalıdır. İnşallah bu gerçekleşir. Osmaneli olarak play off maçlarında iki takımımızla yer alıyoruz. Altyapıdan gelen oyuncularla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bilecik Spora sonraki maçlarında da başarılar dileriz.

Osmaneli ve Bilecik taraftarlarını da kutluyoruz. Centilmence ve coşku ile takımlarını desteklediler. Taraftar olmadan spor olmaz.

Bilecik Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya için ayrı bir sayfa açmamız gerekiyor. Bilecik sporseverlerine güvenerek maçların seyirci ile oynanmasını sağladı. Güvenlik güçlerimizin seyircilerimizle ve kulüplerimizle çok güzel uyum sağlamasını temin etti. Valimizi kutluyoruz, Allah ilimize yapacağı büyük Hizmetler için Yardımcısı olsun." dedi.

Bu haber toplam 3511 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler